Renovering på S:t Persgatan och Hantverkaregatan

Renoveringen i fastigheten Stopet på S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50 är omfattande. Husen är nu stambytta, har ny ventilation och renoverad tvättstuga. Lägenheterna har nya badrum och nya fönster.

Funktionella, trygga och trivsamma hem

Rikshems fastigheter på S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50 byggdes för cirka 50 år sedan. De är därför i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick. Vi vill fortsättningsvis erbjuda våra hyresgäster funktionella, trygga och trivsamma hem. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Trygghetsinsatser

Under renoveringen fokuserar vi mycket på trygghet och säkerhetsåtgärder för dig som hyresgäst. Bland annat genom att installera säkerhetsdörrar till varje lägenhet och postboxar. Ett nytt och modernt passagesystem hindrar obehöriga att ta sig in i trapphus och tvättstuga.

Renoveringen påbörjades våren 2022. 

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Alla lägenheter får nytt badrum, nya fönster, ny spiskåpa och ny ventilation. Det förekommer variationer beroende på vad som tidigare är gjort i lägenheten.

Kommun
Norrköping
Område
Norrköpings innerstad
Adress
S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50
Boendeform
Hyresrätter
275 lägenheter

Service och kommunikationer i närheten av fastigheten Stopet

S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50 ingår i fastigheten Stopet. Här bor du som hyresgäst i Norrköpings innerstad. Här finns stort utbud av service, skolor, butiker, restauranger, hälsocentraler, kultur och nöjen. Norrköping har goda kommunikationsmöjligheter med både buss och spårvagn. Från resecentrum i Norrköping tar du dig med tåg både söderut och norrut i landet. 

Rikshem Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.