Renovering på S:t Persgatan och Hantverkaregatan

Renoveringen på S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50 omfattas av stambyte, badrum, nya fönster, renovering av tvättstuga samt ny ventilation.

Funktionella, trygga och trivsamma hem

Rikshems fastigheter på S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50 byggdes för cirka 50 år sedan och är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att även i fortsättningen kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Trygghetsinsatser

Vi kommer i denna renovering fokusera mycket på trygghet och säkerhetsåtgärder med bland annat säkerhetsdörrar, postboxar och passagesystem för att hindra obehöriga att ta sig in i trapphus och tvättstuga.

Renoveringen påbörjades våren 2022. 

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Alla lägenheter får nytt badrum, nya fönster, ny spiskåpa och ny ventilation. Det förekommer variationer beroende på vad som tidigare är gjort i lägenheten.

Kommun
Norrköping
Område
Norrköpings innerstad
Adress
S:t Persgatan 125–131 och Hantverkaregatan 48–50
Boendeform
Hyresrätter
275 lägenheter

Norrköpings innerstad

Fastigheten Stopet ligger i Norrköpings innerstad. Här finns ett stort utbud av service, skolor, butiker, restauranger, hälsocentraler, kultur och nöjen. Norrköping har goda kommunikationsmöjligheter med både buss och spårvagn. Från resecentrum i Norrköping finns goda tågkommunikationer både söderut och norrut i landet. 

Rikshem Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.