Nybyggda lägenheter i centrala Östersund

I kvarteret Hyacinten i Odenslund står våra 74 nybyggda lägenheter klara. Vill du bo centralt i Östersund, i en bekväm 1:a, 2:a eller 3:a, håll utkik under lediga lägenheter!

Ljusa och välplanerade lägenheter

Lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med trägolv i hela lägenheten. Badrummet är helkaklat med klinker och golvvärme. En kombimaskin för tvätt/tork finnas i samtliga lägenheter. Materialval och vitvaror i lägenheten genomsyras av modernitet. Uteplats, balkong eller fransk balkong finns till varje lägenhet.

De nya husen är med sina fem våningar, högre än omkringliggande hus vilket innebär att man från de övre våningarna får fin utsikt över staden, sjön och fjällen. Husen är en del av Östersunds stadsbild, där byggnadernas avskurna gavlar blir ett kännetecken. Husen byggs i stomme och fasad av trä och färgsätts med två dova gröna kulörer för att komplettera och samspela med de befintliga husens mörka tegelfasader.

Centralt och bra läge i Östersund

I kvarteret Hyacinten har du nära till både skolor och förskolor. Här finns lekplatser, kvartersbutiker och caféer. På vintern finns det tillgång till en skridskobana vid det närliggande universitetsområdet. Här finns även närheten till både Östersunds centrum, universitetet och järnvägsstationen, med bra förbindelser. Du har också nära över till Frösön där du hittar Åre Östersund Airport.

Attraktiva och hållbara bostäder

De nya fastigheterna är byggda med trästomme och träfasad. De har solceller på taken, en bilpool för de boende samt laddstolpar för elbilar i området.

Lägenheterna är fördelade på följande storlekar:
20 st: 1 rum och kök om 34-35 kvm
48 st: 2 rum och kök om 31-47 kvm
6 st : 3 rum och kök om 55-72 kvm

Kommun
Östersund
Område
Centrum
Adress
Grundläggargränd
Boendeform
Hyresrätter
Inflyttning
Första inflyttning februari 2020
74 nya lägenheter i centrala Östersund

Är du intresserad av en nybyggd lägenhet i kvarteret Hyacinten?

Lediga lägenheter publiceras löpande på vår hemsida, under Ledigt just nu. För att söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande, det gör du enkelt på Mina sidor.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna, förmedlingen av bostäder eller området!

Rikshem i Östersund

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Östersund är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.