Täppgatan (1)

Stambyte och renovering på Täppgatan

Rikshems fastighet på Täppgatan 10 A-B, 12 A-B och 14 i Södertälje står inför renovering och stambyte. Ett stambyte innebär att rör och ledningar för vatten och avlopp byts ut. I samband med stambytet kommer vi även att renovera badrum och WC (där sådan finns).

Rikshems fastighet på Täppgatan byggdes för cirka 50 år sedan. Nu är fastigheten och lägenheterna i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick. Även i fortsättningen ska vi kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem till våra hyresgäster. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Planerad start för renovering på Täppgatan

Vi planerar att påbörja renoveringen med stambyte på Täppgatan under hösten 2024. Tidplanen är preliminär och i dagsläget är den inte fastställd. Vår ambition är att renoveringen och stambytet ska gå så snabbt och smidigt som möjligt för dig som hyresgäst.

Fastigheten Spettet i Södertälje

Fastigheten Spettet är belägen i centrala Södertälje. Här är det nära till det mesta, både till naturupplevelser och till stans mysiga centrum. I centrum har du bland annat köpcentret med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceföretag. Inne i stan finns fina promenadstråk och många mötesplatser. Du har inte långt till tågstationen Södertälje C. Där kan du ta pendeltåget till och från Stockholm och tåg ut i landet.

Läs mer om området här.

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Kommun:
Södertälje
Område:
Centrala Södertälje
Adress:
Täppgatan 10 A-B, 12 A-B och 14
51 lägenheter

Kontakta Rikshem i Södertälje

Storgatan 1
151 72 Södertälje

Boende i Hagalund tillhör förvaltningsområdet Södertälje.

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.sodertalje@rikshem.se

Täppgatan