Stambyte och renovering av Spettet i Södertälje

Fastigheten på Täppgatan 10 A-B, 12 A-B och 14 står inför en renovering och stambyte. Ett stambyte innebär att rör och ledningar för vatten och avlopp byts ut. I samband med stambytet kommer vi även att renovera badrum och WC (där sådan finns).

Rikshems fastighet på Täppgatan byggdes för cirka 50 år sedan och är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att även i fortsättningen kunna erbjuda funktionella, trygga och trivsamma hem. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Vi planerar att påbörja renoveringen under våren 2024. Tidplanen är preliminär och är i dagsläget inte fastställd. Vår ambition är att renoveringen ska gå så snabbt och smidigt som möjligt för dig som hyresgäst.

Vi renoverar för modernare och tryggare hem

Kommun
Södertälje
Område
Centrala Södertälje
Adress
Täppgatan 10 A-B, 12 A-B och 14
Boendeform
Hyresrätter
51 lägenheter
I närheten

Södertälje

Fastigheten Spettet är belägen i centrala Södertälje. Här finns ett mysigt centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och serviceföretag.

Läs mer om området här

Rikshem Södertälje

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Södertälje är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.