Västra Blombacka

I Västra Blombacka i Södertälje har Rikshem renoverat och byggt nya lägenheter i hela fastighetsbeståndet. Totalt kommer renoverades över 300 lägenheter och cirka 82 nya lägenheter byggdes på bottenplan i fastigheterna.

De befintliga lägenheterna renoverades med nytt kök, förberett för diskmaskin och nytt badrum förberett för tvättmaskin. Vi renoverade trapphus, installerade passersystem samt postboxar vid entrén. Förråden utrustades med förbättrad säkerhet, tvättstugornas ytskikt renoverades och ett nytt bokningssystem installerades.

Trygga och moderna hem

Renoveringen har skapat ett tryggare och modernare boende för hyresgästerna men är även viktig för miljön och klimatpåverkan.

1/3 Blombacka kök
2/3 Blombacka sovrum
3/3 Blombacka badrum

Västra Blombacka i Södertälje

Västra Blombacka är ett trevligt barnvänligt område bestående av låghus med skyddade gårdar utan biltrafik och med generösa gräsytor.

Ett flertal lekplatser finns i området liksom närhet till fotbollsplan och motionsspår. Skog och strövområden finns inpå knuten. Närservice finns i området. Avstånd till centrum är ca 2 km.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.