Kistaterrassen

I det nya bostadsområdet Kistahöjden norr om Stockholm har Rikshem byggt 111 stycken bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på elva mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan.

Lägenheterna består av ett till två rum och kök. Bostadsytorna varierar mellan 31 och 47 kvadratmeter med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här bor du i en lägenhet med stora sociala ytor. Kök och vardagsrum är i en halvt öppen planlösning.

Genomtänkta lägenheter på lugn gata i Kista

Köket är genomtänkt och har goda förvaringsmöjligheter. Bänkskivan är i granit och ger bra arbetsytor. Badrummen är helkaklade och i alla lägenheter finns egen kombitvättmaskin, det vill säga tvättmaskin kombinerad med torktumlare. Husen ligger längst in på en lugn gata och det höga läget i området ger trevlig utsikt från lägenheterna.

1/3 Kistaterrassen vardagsrum.jpg
2/3 Kistaterrassen kök.jpg
3/3 Kistaterrassen badrum.jpg

Rikshems lägenheter i Kistahöjden, Stockholm

Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en höjd med träd och grönska. I dagsläget består bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus. Brf Kistaterrassen är därför ett trevligt tillskott i området med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen. Det är cirka en kilometer till Kista galleria. 

Kommunikationer med buss, tunnelbana eller bil

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast cirka 200 meter från husen. För den som föredrar tunnelbana är det bara några få minuters promenad till t-banestationen i Husby. Från Husby tar den blå tunnelbanelinjen dig till t-centralen på endast 17 minuter. Om du vill ta bilen når du E4:an mycket enkelt. En bilfärd in till Stockholm city tar 15 minuter. Ska du till Arlanda får du räkna med 40 minuters bilfärd.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.