Kistaterrassen

I det nya bostadsområdet Kistahöjden norr om Stockholm har Rikshem byggt 111 stycken bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 11 mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan.

Lägenheterna består av 1-2 rum och kök om 31-47 kvadratmeter med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning.

Genomtänkta lägenheter på lugn gata

Köket är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och bänkskiva i granit som ger goda arbetsytor. Badrummen är helkaklade och alla lägenheter har egen kombitvättmaskin. Husen ligger längst in på en lugn gata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt.

1/3 Kistaterrassen vardagsrum.jpg
2/3 Kistaterrassen kök.jpg
3/3 Kistaterrassen badrum.jpg

Kistahöjden i Stockholm

Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogsbeklädd höjd cirka en kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus. Brf Kistaterrassen är därför ett trevligt tillskott med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen.

Goda kommunikationer med buss, tunnelbana eller bil

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast cirka 200 meter från husen. För den som föredrar tunnelbana är det bara några få minuters promenad till T-banestationen i Husby. Från Husby tar den blå tunnelbanelinjen dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den som vill ta bilen nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.