Nu kan du anmäla ditt intresse för de nybyggda lägenheterna

Just nu bygger vi 103 nya lägenheter i ett av Umeås mest attraktiva områden, Mariehem. Bostäderna fördelas på två hus med sju respektive åtta våningar.

Nu finns det lägenheter att söka!

Nybyggda välplanerade lägenheter om 1-3 rum och kök på Mariehem i Umeå. Anmäl ditt intresse redan idag och flytta in i december.

Lediga lägenheter på Mariehem i Umeå

Ljusa och fint planerade bostäder

Lägenheterna kommer att ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, med genomgående trägolv i alla rum. Badrummen kommer att vara helkaklade med klinker och de mindre lägenheterna utrustas med en kombimaskin för tvätt och tork, medan de större utrustas med tvättmaskin och torktumlare. Alla lägenheter kommer att ha diskmaskin och ett modernt, välplanerat kök.

Det kommer även finnas tillgång till verkstad, invändig cykelparkering och en extern tvättstuga för alla hyresgäster.  

De nya byggnaderna byggs på ytor där det idag finns parkeringar som kommer flyttas och moderniseras i samband med byggnationen. I samband med utformningen kommer det även att skapas fler grönytor.

Rikshem har totalt 142 lägenheter i kvarteret idag och de flesta byggnaderna är uppförda mellan 1966–1967. Flertalet av lägenheterna i byggnaderna har rustats upp och renoverats. Nya hus med hiss och lägenheter i varierande storlek gör området tillgängligt för fler. 

Välplanerade lägenheter om 1-3 rum och kök

Kommun
Umeå
Område
Mariehem
Adress
Morkullevägen
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
31-65
Inflyttning
Beräknad inflyttning december 2022
103 nya lägenheter på Mariehem.

Hyresrätt på Mariehem i Umeå - Orrspelet

Lägenheterna kommer förmedlas via Rikshems webbplats under Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande på Mina sidor.

I närheten

Rikshem i Umeå

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Umeå är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.