Eklundshov

I ett optimalt läge, nära Uppsala universitet och centrum ligger BRF Eklundshov, 24 unika lägenheter om 1-2 rum och kök på 29-41 kvadratmeter. Med smarta lösningar, stilrena materialval och natursköna omgivningar är detta ett perfekt boende för dig som studerar i Uppsala eller bara vill ha de bekvämligheter som nyproduktion ger i ett city- och naturnära läge.

Lägenheterna är vackert belägna mellan vattendrag och Gula stigen som mynnar ut i skogen kring Sten Sture-monumentet. Ett stenkast från bostäderna ligger även Fyrisån med trevliga promenadstråk och cykelleder.

Byggnaden

Brf Eklundshov 1 är ett nytt bostadshus som ligger intill Rikshems tre redan befintliga hyreshus på natursköna Eklundshovsvägen. Det nya huset har samma karakteristiska utseende som de befintliga. Lägenheterna är fördelade över fyra våningsplan med suterräng i botten och charmigt vindsplan högst upp.

Lägenheterna på suterrängplan har egna, härliga uteplatser på husets baksida mot Fyrisån vilket ger en mysig radhuskänsla. Ett unikt boende, bara ett stenkast från Uppsala universitet och 10 minuter cykelavstånd till Uppsala centrum!

1/4 Köket har en vit och fräsch inredning
2/4 Helkaklat badrum med egen tvättmaskin
3/4 Genomgående laminatgolv i dansk ek
4/4 I BRF Eklundshov bor du centralt med närhet till natur

Eklundshov i Uppsala

Eklundshovsvägen bjuder in till ett nytt drömläge för bostadsrätter med gångavstånd till Uppsalas stadsliv där det finns ett stort utbud av kultur och nöjen. I direkt anslutning, i historiska kvarter, ligger dessutom Uppsala universitet, Polacksbacken, Ångströmlaboratoriet och Campus 1477 som erbjuder allt ifrån klättervägg, lagidrotter till gym och ledarledda träningspass.

Kommunikationerna kring Eklundshov är goda och du tar dig lätt från lägenheten till olika destinationer. Flera busslinjer trafikerar både Sjukhusvägen och Dag Hammarskjölds Väg som bara ligger några minuters promenadväg bort. Det finns även fina promenad- och cykelvägar längs med Fyrisån in till centrum.

I närområdet kring Eklundshov hittar du även mindre livsbutiker, pizzeria, caféerna Gula Villan och Fågelsången samt restaurang Sven Dufva. Både Ica Nära och Willys finns inom två kilometer från bostäderna som också ligger nära den nya stadsdelen Rosendal där det finns en mix av bostäder, handel och service.

Eklundshov är slutsålt

Säljstarten var i mitten av mars 2017 och lägenheterna är nu slutsålda.   

Faktaruta

Boendeform
Bostadsrätter
Antal rum
1-2 rok
Boarea
29,2 - 41,1 kvm
Inflyttning
Beräknas till våren 2018
Priser
fr. 1 550 000 kr
Avgifter
fr 1 897 kr
24 unika lägenheter

*Bilderna ovan är illustrationer och kan avvika från verkligheten.

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.