Frodigheten i Fålhagen

Bostadsrätterna i kvarteret Frodigheten erbjuder förstklassig standard och är belägna i stadsdelen Fålhagen. Området är ett av Uppsalas idag mest attraktiva bostadsområden.

Centralt och modernt

I bostadsrättsföreningen Frodigheten bor du centralt och modernt i en växande stadsdel. Här är pendlingsmöjligheterna goda och du har närhet till såväl service som områden för rekreation.

Lägenheterna har en modern planlösning och är exklusivt utrustade med granitbänkskiva i köket som standard. Materialen är påkostade med exempelvis kök från Hagaköket och golv i ljus parkett, valnöt- eller ekparkett.

Fålhagen i Uppsala

I Fålhagen finns Vaksala torg, som erbjuder både torghandel och Uppsala Konsert och Kongress, beläget ca 500 m från bostadsrättsföreningens hus. På promenadavstånd från fastigheten ligger Uppsala centrum. Alldeles i närheten finns även Uppsala resecentrum med dess utmärkta kommunikationer.

Bebyggelsen i området består i huvudsak av äldre villor och bostadsrättshus från den tidigare delen av 1900-talet. Här går ingen genomfartstrafik, kvarteret är därför mycket lugnt med tanke på att det mesta som händer i Uppsala finns bara runt hörnet.

Byggnaderna

Föreningens lägenheter är fördelade på två hus. Ett stort och ett mindre. Det stora huset har tre våningar och är utrustat med hiss. Det har två trapphus, med ingång från Norrtäljegatan respektive Frodegatan. Det lilla huset ligger mot Frodegatan och är på en våning.

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.