Nya studentlägenheter med närhet till city

I populära och citynära Kvarngärdet i Uppsala renoverar vi och bygger nya toppfräscha studentlägenheter där första inflyttning är beräknad till kvartal 3, 2023.

231 kvadratsmarta studentlägenheter

Gasquen har vi valt att kalla huset, som kommer att rymma 231 kvadratsmarta studentlägenheter. Här vill vi skapa ett campusområde som inspirerar till utveckling. Lägenheterna har renoverats och nya har byggts ovanpå fastigheten.

Ett bostadsområde i utveckling

Området Kvarngärdet är en av de kommundelar som utvecklas för att utvidga innerstaden. Infartsvägarna Råbyvägen och Vattholmavägen kommer att successivt omvandlas till stadsgator för att bli mer attraktiva och moderna. Rikshem bygger nya bostäder samtidigt som de äldre husen totalrenoveras. 

1/2 Nyrenoverade vardagsrum i Kvarngärdet
2/2 Närhet till city och grönområden.

Gasquen i Kvarngärdet

Alla lägenheter har nyrenoverade kök och badrum. Samtliga lägenheter har hög standard och är smakfullt inredda med moderna och stilrena materialval. Några av lägenheterna kommer att ha egen balkong med vacker utsikt över staden.

Kantorsgatan 52-56 kommer att ha ettor och tvåor
Kantorsgatan 56 B kommer att ha ettor, tvåor och treor.

Kommun
Uppsala kommun
Område
Kvarngärdet
Adress
Kantorsgatan 52-56
Boendeform
Hyresrätter
231 studentbostäder
I närheten

Området Kvarngärdet

Kvarngärdet ligger på promenadavstånd från centrala Uppsala med service, shopping, nöjesliv och kultur. Skolor och förskolor finns i området. Kommunikationerna är goda och i närområdet finns flera lekplatser, grönområden och flertalet livsmedelsbutiker. Du hittar Uppsala resecentrum på endast tio minuters promenadavstånd. Här finns bussar, pendel samt regionaltåg.

Lummiga parker och grönområden finns nära tillhands. Kapellgärdesparken intill har ett varierat utbud med skateboardpark, boule, lekplats och utegym.

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.