Konstnären i Gränby

I Gränby bor du centralt och modernt med närhet till grönområden. Rikshem bygger nu 101 stycken ljusa bostäder längs med Bruno Liljeforsgatan med inflyttning under våren 2017.

Här skapas funktionella lägenheter mellan 1 rum och kök om 29 kvm till 3 rum och kök om 74 kvm. Bostäderna har smarta planlösningar och god interiör standard.

Gränby i Uppsala

Området kring Gränby är ett av Uppsalas mest spännande områden. I området växer flera nya och attraktiva kvarter fram. I området mellan Bruno Liljeforsgatan och Råbyleden håller Rikshem tillsammans med att antal andra fastighetsägare på att utveckla nya bostäder. Hela Gränby kommer att växa till en mycket attraktiv plats och bidra med flera trevliga nya kvarter. Flera av de nya kvarteren innehåller lokaler för affärer och service som bjuder på bekvämligheter och ger nytt liv till området. I huset finns ett gym på entréplan.

Boende i området har närhet till det mesta. Med cykel är du i centrala Uppsala på mindre än tio minuter. Busstation ligger i området och tar dig till centrum på kort tid. Det är gångavstånd till Gränby centrum som just nu håller på att byggas om och planeras att bli Uppsalas andra stadskärna.

1/5 Konstnären sovrum
2/5 Konstnären vardagsrum
3/5 Brf Konstnären
4/5 Konstnären badrum
5/5 Cykelvägar till centrala Uppsala

Byggnaderna

Föreningens lägenheter är fördelade på två hus mellan fem och sju våningar med totalt sex trapphus.

Med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum finns utrymme för att umgås med nära och kära. För den tidiga köparen finns möjlighet att göra vissa inredningsval i köket och badrummet. De flesta lägenheter har balkong eller fransk balkong. Lägenheter ut mot Bruno Liljeforsgatan bjuder på morgonsol medan kvällssolen strålar mot Råbyvägen.

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.