Lågberget i Eriksberg

Husen på Lågberget byggdes för över 50 år sedan. För att lägenheterna ska fortsätta vara funktionella och trivsamma även framöver behöver de nu renoveras. Alla lägenheter får nya säkerhetsdörrar, nytt kök och badrum.

Under renoveringen byter vi även ut vatten- och avloppsledningar, installerar ny ventilation och renoverar trapphusen som får ny belysning. I samband med renoveringen minskar vi vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Många åtgärder görs genomgående i husen. Lägenheterna får exempelvis nya badrum med kakel och klinker av hög standard, säkerhetsdörrar, nya energieffektiva fönster och fönsterdörrar, nytt kök med goda materialval samt renoverade trapphus. Lägenheterna blir alltså både tryggare och mer moderna.

Eriksberg i Uppsala

Bostadsområdet Eriksberg är ett mycket lugnt och fint område med kuperad terräng. Det är nära till affärer, skola, vårdcentral och annan närservice. Det finns bra bussförbindelser i området, och till de centrala delarna av Uppsala tar det ca 10 min.

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.