Moränen i Stenhagen

I Stenhagen i västra Uppsala står snart 37 nya lägenheter i färdiga i projektet Moränen. Flytta in lagom till försommaren. De nya lägenheterna ligger med närhet till Stenhagens centrum där du har tillgång till handel, närservice och goda kommunikationsmöjligheter.

Stenhagen ligger beläget ungefär sex kilometer från Uppsala centralstation. I närheten har du också fina grönområden samt cykelvägar in mot studentstaden och vidare mot universitetet.

Genomtänkta lägenheter med god förvaring

Lägenheterna kommer ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trägolv i alla rum. Badrummen blir helkaklade med klinker och utrustas med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Lägenheterna ovan mark kommer byggas med balkonger och i köken sitter släta skåpsluckor. Det finns plats finns för diskmaskin för den som önskar. I fönstren sitter stilrena fönsterbänkar i natursten. Lägenheterna på bottenplan kommer att ha egen uteplats.

Det kommer finnas gott om plats för att parkera din cykel, såväl inom- som utomhus. Din säsongsförvaring når du direkt i lägenheten.

Utveckling av området Stenhagen

Rikshem har, intill de nya bostäderna som byggs, redan en befintlig verksamhet. Det är ett vård- och omsorgsboende med 80 lägenheter fördelade på fyra plan.

Genom detta projektet förnyar och utökar vi alltså utbudet i området med dessa 37 nya hyresrätter. De första hyresgästerna flyttar in under försommaren 2023.

Vill du hyra en ny lägenhet?

Lägenheterna kommer att förmedlas via Uppsala bostadsförmedling. Registrera dig redan idag!

Lediga bostäder Uppsala Bostadsförmedling

Nya bostäder med närhet till handel och kommunikationer

Kommun
Uppsala
Område
Stenhagen
Adress
Herrhagsvägen
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
32-71 kvadratmeter
Inflyttning
Beräknad försommaren 2023
Exempelbilder
Vissa avvikelser kan förekomma
37 nya hyresrätter
I närheten

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.