Uppsala Stenhagen Moränen

Stenhagen

I Stenhagen i västra Uppsala står snart 37 nya lägenheter i färdiga i projektet Moränen. Flytta in lagom till försommaren. De nya lägenheterna ligger med närhet till Stenhagens centrum där du har tillgång till handel, närservice och goda kommunikationsmöjligheter.

Stenhagen ligger beläget ungefär sex kilometer från Uppsala centralstation. I närheten har du också fina grönområden samt cykelvägar in mot studentstaden och vidare mot universitetet.

Genomtänkta lägenheter med god förvaring

Lägenheterna kommer ha en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Trägolv i alla rum. Badrummen blir helkaklade med klinker och utrustas med tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Lägenheterna ovan mark kommer byggas med balkonger och i köken sitter släta skåpsluckor. Det finns plats för diskmaskin för den som önskar. I fönstren sitter stilrena fönsterbänkar i natursten. Lägenheterna på bottenplan kommer att ha egen uteplats.

Det kommer finnas gott om plats för att parkera din cykel, såväl inom- som utomhus. Din säsongsförvaring når du direkt i lägenheten.

Utveckling av området Stenhagen

Rikshem har, intill de nya bostäderna som byggs, redan en befintlig verksamhet. Det är ett vård- och omsorgsboende med 80 lägenheter fördelade på fyra plan.

Genom detta projektet förnyar och utökar vi alltså utbudet i området med dessa 37 nya hyresrätter. De första hyresgästerna flyttar in under försommaren 2023.

Nya bostäder med närhet till handel och kommunikationer

Kommun:
Uppsala
Område:
Stenhagen
Adress:
Herrhagsvägen
Antal rum:
1-3
Boarea:
32-71 kvadratmeter
Inflyttning:
Beräknat till sommaren 2023

Kontakta Rikshem i Uppsala/Knivsta

Gränbystaden
Marknadsgatan 5N
754 45 Uppsala

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.uppsala@rikshem.se

Uppsala Fyrisan DSF5966 (1)