Kvadratsmarta studentlägenheter med närhet till city

I populära och citynära Kvarngärdet i Uppsala har vi färdigställt nya toppfräscha lägenheter. Studentsången heter huset som tar emot dig som studerar. 

231 kvadratsmarta studentlägenheter

Vi har valt att kalla huset Studentsången och det rymmer 231 stycken kvadratsmarta studentlägenheter. Här är Rikshem med och skapar ett campusområde som inspirerar till utveckling. På Rikshem har vi själva utvecklat fastigheten genom att renovera de äldre lägenheterna och byggt helt nya bostäder ovanpå fastigheten.

Ett bostadsområde i utveckling

Området Kvarngärdet är en av de kommundelar som utvecklas för att utvidga innerstaden. Infarterna Råbyvägen och Vattholmavägen kommer successivt omvandlas till stadsgator och blir på så vis mer attraktiva och moderna. Rikshem bygger nya bostäder samtidigt som de äldre husen totalrenoveras. 

1/4 Studentsången.
2/4 Nyrenoverade kök i Kvarngärdet, exempelbild
3/4 Nyrenoverade vardagsrum i Kvarngärdet, exempelbild.
4/4 Närhet till city och grönområden.

Studentsången

Fastigheten kommer att ha ettor, tvåor samt några enstaka treor. Alla lägenheter har nyrenoverade kök och badrum. Samtliga lägenheter har hög standard och är smakfullt inredda med moderna och stilrena materialval. Några av lägenheterna kommer att ha egen balkong med vacker utsikt över staden.

Kommun
Uppsala kommun
Område
Kvarngärdet
Adress
Kantorsgatan 2, 4, 6 och 8
Boendeform
Hyresrätter
Inflyttning
2022-04-01
Boendeform
Studentlägenheter
Antal våningar
6
231 lägenheter
I närheten

 

Området Kvarngärdet

Kvarngärdet ligger på promenadavstånd från centrala Uppsala med service, shopping, nöjesliv och kultur. Skolor och förskolor finns i området. Kommunikationerna är goda och i närområdet finns flera lekplatser, grönområden och flertalet livsmedelsbutiker. Du hittar Uppsala resecentrum på endast tio minuters promenadavstånd. Här finns bussar, pendel samt regionaltåg.

Lummiga parker och grönområden finns nära tillhands. Kapellgärdesparken intill har ett varierat utbud med skateboardpark, boule, lekplats och utegym.

 

 

 

Rikshem i Uppsala/Knivsta

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Uppsala/Knivsta är du välkommen att kontakta oss. Lediga lägenheter i Uppsala och Knivsta förmedlas via Uppsala Bostadsförmedling.