Karlavagnen

Husen på Karlavagnsgatan i Västerås byggdes för över 50 år sedan och är i behov av större renoveringar. Vi byter ut avloppsstammar, ventilation och vattenledningar men förnyar även badrum, kök och fönster.

Många åtgärder görs genomgående i husen. Alla lägenheter får exempelvis nya säkerhetsdörrar, nya energieffektiva fönster, ny ventilation och renoverade trapphus. Vi kommer även att installera ett nytt låssystem till lägenheter och gemensamma utrymmen samt sätta upp nya postboxar. Tvättstugorna renoveras och det blir ny belysning i gemensamma utrymmen. Det blir alltså både tryggare och modernare.

Inredningsval

För dig som befintliga hyresgäst finns möjlighet att göra vissa inredningsval såsom tapeter, klinker och köksluckor.

1/5 Karlavagnen kök
2/5 Karlavagnen sovrum
3/5 Karlavagnen balkong
4/5 Karlavagnen badrum
5/5 Karlavagnen vardagsrum

Byggnaderna

Kvarteret Karlavagnen består av fyra punkthus byggda på 50-talet. 

Renoveringen genomförs för att ditt hem ska vara säkert, funktionellt och modernt. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Vetterstorp

Vetterstorp är ett trivsamt och omtyckt mindre bostadsområde väster om Västerås centrum. Härifrån är det nära till Oxbackens centrum där det bl a finns apotek och mataffär. På 10 minuter cyklar du in till centrum, ner till båten, eller till Lögarängen med inom- och utomhusbassäng vid Mälarstranden. I närheten finns fina grönområden och motionsspår. Vetterstorp är ett omtyckt bostadsområde med gångavstånd till city.

I närheten

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.