Narvavägen

Husen på Narvavägen i Västerås är i behov av att renoveras. Lägenheterna kommer att totalrenoveras och får bland annat ny köksinredning, helkaklade badrum,
genomgående ekparkettgolv och nymålade väggar.

Vi på Rikshem vill skapa ett trivsamt, tryggt och hållbart
boende för dig. Därför renoverar vi nu våra lägenheter på Narvavägen och skapar ett modernare boende för våra hyresgäster.

I lägenheterna kommer vi att totalrenovera med bland annat ny köksinredning, nya vitvaror, helkaklat badrum, och genomgående ekparkettgolv. Vi förbereder också för diskmaskin och tvättmaskin i lägenheter fr. 2 rum och kök. Entrédörrarna kommer att uppdateras med digitalt passersystem. Det blir alltså både tryggare och modernare.

1/5 Nya stommar, inredning och vitvaror i köket på Narvavägen
2/5 Nya garderober på Narvavägen
3/5 Helkaklat badrum på Narvavägen
4/5 Vardagsrum, Narvavägen
5/5 Genomgående ekparkettgolv på Narvavägen

Byggnaderna

Rikshem renoverar för att skapa ett tryggare och modernare boende för dig som hyresgäst. Vi strävar även efter att minska klimatpåverkan och tittar i samband med renoveringen till exempel på värme- och ventilationssystemen i husen. 

Vetterstorp

Vetterstorp är ett trivsamt och omtyckt mindre bostadsområde väster om Västerås centrum. Härifrån är det nära till Oxbackens centrum där det bl a finns apotek och mataffär. På 10 minuter cyklar du in till centrum, ner till båten, eller till Lögarängen med inom- och utomhusbassäng vid Mälarstranden. I närheten finns fina grönområden och motionsspår. Vetterstorp är ett omtyckt bostadsområde med gångavstånd till city.

I närheten

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.