Urberget

Nu renoverar vi våra lägenheter på Urberget. Lägenheterna kommer att totalrenoveras och får bland annat ny köksinredning, helkaklade badrum, genomgående ekparkettgolv och nymålade väggar.

Vi på Rikshem vill skapa ett trivsamt, tryggt och hållbart boende för dig. Därför renoverar vi nu våra lägenheter på Urberget och skapar ett modernare boende för våra hyresgäster.

Samtliga lägenheter kommer att få säkerhetsdörrar. De entrédörrarna som inte har ett digitalt passersystem idag, får det medan befintliga passersystem uppdateras. Även trapphus och entréer kommer att renoveras och tvättstugebokningens digitala system uppdateras. Det blir alltså både tryggare och modernare.

I lägenheterna kommer vi att totalrenovera med bland annat ny köksinredning, nya vitvaror, helkaklat badrum, och genomgående ekparkettgolv. Vi förbereder också för diskmaskin och tvättmaskin i lägenheter fr. 2 rum och kök.

1/5 Ljust vardagsrum med genomgående ekparkett på Urberget
2/5 Nya stommar, luckor och vitvaror i köket på Urberget
3/5 Kök på Urberget
4/5 Sovrum på Urberget
5/5 Helkaklat badrum på Urberget

Byggnaderna

Rikshem renoverar för att skapa ett tryggare och modernare boende för dig som hyresgäst. Vi strävar även efter att minska klimatpåverkan och tittar i samband med renoveringen till exempel på värme- och ventilationssystemen i husen.

Pettersberg

Pettersberg ligger högt beläget strax väster om Västerås centrum. Området byggdes främst under 1960-talet och innehåller blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter samt ett mindre antal villor.

I Pettersbergs centrum finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria och några butiker. På cykelavstånd finns Djäkneberget, Västerås populära picknickplats med minigolf, dansbana, stor lekplats och restaurang med härlig utsikt över Västerås centrum. Vallby friluftsmuseum och Rocklunda friluftsområde finns också på cykelavstånd. I området finns ett elljusspår.

I närheten

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.