Västerås Narvavägen

Husen på Narvavägen i Västerås är i behov av renovering. Lägenheterna ska totalrenoveras och får bland annat ny köksinredning, helkaklade badrum, genomgående parkettgolv i ek och nymålade väggar.

Vi på Rikshem vill skapa ett trivsamt, tryggt och hållbart boende för dig. Därför renoverar vi nu våra lägenheter på Narvavägen i Vetterstorp och skapar ett modernare boende för våra hyresgäster.

Rikshems lägenheter på Narvavägen

Lägenheterna på Narvavägen får en totalrenovering av Rikshem. När allt står klart har lägenheterna bland annat ny köksinredning, nya vitvaror, helkaklat badrum och genomgående ekparkettgolv. Vi förbereder också för diskmaskin och tvättmaskin i lägenheter från två rum och kök. Entrédörrarna ska uppdateras med digitalt passersystem. Det blir alltså både tryggare och modernare.

1/5 Nya stommar, inredning och vitvaror i köket på Narvavägen
2/5 Nya garderober på Narvavägen
3/5 Helkaklat badrum på Narvavägen
4/5 Vardagsrum, Narvavägen
5/5 Genomgående ekparkettgolv på Narvavägen

Tryggare och modernare boende på Narvavägen

Rikshem renoverar för att skapa ett tryggare och modernare boende för dig som hyresgäst. Vi strävar efter att minska vår klimatpåverkan i samband med renoveringen. Därför tittar vi närmare på exempelvis värme- och ventilationssystemen i husen. 

Service och kommunikationer i området Vetterstorp

Stadsdelen Vetterstorp är belägen väster om Västerås. Det är ett trivsamt och omtyckt bostadsområde med gångavstånd till Västerås stadskärna. Bussen in till stan tar tio minuter. Lika snabbt cyklar du in till Västerås och till Mälarens strand. Inte långt från Vetterstorp har du gym- och simhallen Lögarängen med inom- och utomhusbassäng. I närområdet kring Narvavägen ligger Oxbackens centrum med mataffär och apotek. Fina grönområden och motionsspår finns också runt knuten.

I närheten

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.