Vedbo

Rikshem kompletterar nu sitt befintliga bestånd med moderna bostäder i den expanderande stadsdelen Eriksborg, cirka fem kilometer nordväst om centrala Västerås.

Projektet Vedbo omfattar sex byggnader på fyra våningar plus vindsvåning. Totalt byggs 252 lägenheter om 1–4 rum och kök samt 100 p-platser.

Genom husens placering kommer man att röra sig genom området på gångstråk och stigar. Från bostadsgårdar, lägenheter och balkonger kommer hyresgäster ha utsikt mot skogspartiet i norr. Lägenheterna får soliga balkonger och generöst med dagsljus inomhus, och många lägenheter placeras över hörn med ljus från två håll. Varje hus kommer också ha en sida med lekplats och grillplats i lummig miljö.

Projektet genomförs enligt Miljöbyggnad Silver som innebär att det finns höga miljömässiga krav på byggnationen, och ett extra fokus läggs på bland annat solskydd, ljudmiljö och energinivåer.

Fastigheten kommer att förberedas för 100 parkeringsytor som samtidigt skapar en känsla av grönska då de byggs med gräsarmering, som också bidrar till att ta hand om dagvatten.

Intresseanmälan lediga lägenheter Vedbo, Västerås

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för de nyrenoverade hyresrätterna på Vedbo, Västerås. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Jag har läst och uppfyller de generella kraven för att hyra lägenhet av Rikshem.

Personuppgiftsbehandling

Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

Nya hyresrätter i växande stadsdel

Hyresrätterna byggs i Eriksborg, cirka fem kilometer nordväst om centrala Västerås. Här finns såväl handel som populära restauranger, närhet till skola, barnomsorg och stora grönområden.

Kommun
Västerås
Område
Eriksborg
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4
Boarea
27-78
Inflyttning
Q1 2023
252 lägenheter
I närheten

Renderingar: Rikshem. Illustration: E/S-A Arkitekter / I am Home.

 

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.