Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Frihamnen

Frihamnen i Göteborg är en del av Älvstaden, ett nytt stadsutvecklingsprojekt som kommer att göra Göteborgs stadskärna dubbelt så stor. Här kommer det att finnas flera olika typer av bostäder och verksamheter och dessutom en ny park alldeles vid vattnet.

Rikshem är med och utvecklar den nya stadsdelen Frihamnen i Göteborg. Här kommer det att totalt byggas ca 3 700 st nya bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter. Vi på Rikshem kommer under den första etappen (av fem etapper) att bygga 400 hyresrätter och 200 bostadsrätter.

Hyresrätterna kommer att förmedlas via Boplats i Göteborg och deras bostadskö. Är du intresserad av en bostadsrätt är du välkommen att skicka in en intresseanmälan till oss via formuläret nedan, var noga med att uppge namn och telefonnummer. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Frihamnen är en del av Nordens största stadsutvecklingsprojekt, Älvstaden. Läs mer om Frihamnen på www.frihamnen.com
*Illustration ovan från White Arkitekter

Intresseanmälan Frihamnen

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för bostadsrätterna i Frihamnen. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer.

Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Personuppgiftsbehandling
Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

 

Frågor?

Har du frågor om projektet är du välkommen att kontakta:
Pär Hallgren, projektledare