Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nybyggda lägenheter i Halmstads gröna oas

Snart färdigställs 87 nya lägenheter i ett av Halmstads mest natursköna områden, Galgberget. Inflytt är beräknat till den 1 september, 2021.

Bostädernas storlek kommer att variera mellan 1 till 3 rum fördelade på tre hus med fem våningar vardera. Här skapas moderna, ljusa och väl planerade bostäder.

Nybyggda hyresrätter i naturskönt område

Kommun
Halmstad
Område
Galgberget
Adress
Flottiljvägen
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
35-68 kvm
Inflyttning
Beräknad inflyttning hösten 2021
87 nya lägenheter

Området Galgberget 

Galgberget i Halmstad är en grön oas och ett välbesökt friluftsområde. Här finns mysiga picknickplatser, motionsspår, vandringsleder och en spännande historia. Området har nära till både den vackra bokskogen intill samt centrum med endast 10 minuters cykelavstånd.

I närheten

Intresseanmälan – Enheten 

Rikshem har hyrt ut samtliga lägenheter till Fortifikationsverket. Du kan därför inte anmäla intresse för dessa bostäder. Vi fortsätter att utveckla i Halmstad och har påbörjat nya projekt, Bonden och Nåden. Intresseanmälan för dessa två projekt är öppen.

Är du intresserad av en lägenhet i Halmstad?

Registrera dig eller logga in på Mina Sidor och gör en intresseanmälan. Vi kommer löpande att skicka ut information om de nya lägenheterna i Halmstad under projektets gång.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna eller området!

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.