Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal

Från och med den 20 oktober 2021 påbörjar vi uthyrningen av de nyrenoverade lägenheterna på Fredriksdal i Helsingborg. Det är 2or-4or om 34-93 kvadratmeter.

Lediga lägenheter i Helsingborg

De nya lägenheterna publiceras löpande på vår hemsida under Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som bostadssökande hos oss, det gör du enkelt på Mina sidor

Första inflyttning för de nyrenoverade lägenheterna på Fredriksdal är 2022-02-01 så gör din intresseanmälan redan idag.

Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal

Alla lägenheter har nyrenoverade kök och badrum/WC. Vardagsrum, sovrum, klädkammare (där sådan finns) och hall är nymålade och har nya golv. Lägenheterna på bottenplan har uteplatser och övriga lägenheter inglasade balkonger. Samtliga lägenheter är utrustade med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Kommun
Helsingborg
Område
Fredriksdal
Adress
Tränsgatan 6
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
2-4
Boarea
34-93
Inflyttning
2022-02-01
30 nyrenoverade lägenheter
1/5 Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg kök
2/5 Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg vardagsrum
3/5 Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg Badrum
4/5 Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg köksbänk
5/5 Nyrenoverade lägenheter på Fredriksdal i Helsingborg sovrum

 

Sök ledig lägenhet

Sök våra lediga lägenheter genom att registrera dig som bostadssökande hos oss, det gör du enkelt på Mina sidor. De nya lägenheterna publiceras löpande på vår hemsida, håll utkik här:

Ledigt just nu

Trygga, klimatsmarta och moderna hem

Renoveringen omfattas av stambyte, förrådsombyggnad, trapphus, hissar, fasad, tak, balkonger, loftgång samt ny ventilation och upprustning av utemiljö. Vi har fokuserat mycket på trygghet och säkerhetsåtgärder med bl.a. passagesystem i trapphus och källare, säkerhetsdörrar med tubnyckelsystem, säkerhetsklassade källarförråd, postfack m.m.

Om projektet

Renoveringen av området Fredriksdal startade med ett pilotprojekt på adresserna Tränsgatan 1 och 3. Nu har vi dessutom renoverat Tränsgatan 6 och planerar för vidare renovering av Revärgatan 5 och Revärgatan 6.

Samtliga hyresgäster kommer att få löpande information om renovering och evakuering.

I närheten

Fredriksdal

Området Fredriksdal ligger ca två kilometer öster om Helsingborg centrum. Här bor du med grönskande innergårdar, omgiven av stora grönområden och rejäla lekplatser.

Fredriksdal

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Lediga lägenheter just nu

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Lediga lägenheter just nu

 

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.