Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Fredriksdal

Vi har påbörjat renoveringen på Tränsgatan 6. Därefter planeras renovering av Revärgatan 5 i augusti 2021 och Revärgatan 6 i februari 2022.

Rikshems fastigheter på Tränsgatan 6, Revärgatan 5 och Revärgatan 6 byggdes för cirka 50 år sedan och är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo.

Renoveringen av området Fredriksdal startade med ett pilotprojekt på adresserna Tränsgatan 1 och 3, dessa lägenheter står nu klara och vi har tagit beslut om att fortsätta renoveringen på adresserna Tränsgatan 6, Revärgatan 5 och Revärgatan 6. 

Tryggare, klimatsmartare och modernare hem

Renoveringen omfattas av stambyte, förrådsombyggnad, trapphus, hissar, fasad, tak, balkonger, loftgång samt ny ventilation och upprustning av utemiljö. Vi kommer fokusera mycket på trygghet och säkerhetsåtgärder med bl a passagesystem i trapphus och källare, säkerhetsdörrar med tubnyckelsystem, säkerhetsklassade källarförråd, postfack mm.

Samtliga hyresgäster kommer att få löpande information om renovering och evakuering.

Sök ledig lägenhet

Alla Rikshems lediga lägenheter i Helsingborg finns publicerade under Ledigt just nu på vår webbplats. Registrera dig som sökande under Mina sidor för att samla poäng och söka en ledig lägenhet.

Registrera intresseanmälan för en ledig lägenhet

Ett tryggare Fredriksdal

Vi fokuserar även på trygghet och säkerhetsåtgärder i våra bostadsområden. Trygghet- och säkerhetsåtgärder som redan nu finns inplanerade är passagesystem i trapphus, källare och tvättstuga, säkerhetsdörrar med tubnyckelsystem, säkerhetsklassade källarförråd, belysning och utemiljö.

Rikshem i Helsingborg

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Helsingborg är du välkommen att kontakta oss.