Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nya lägenheter på Bergagårdshöjden

Nu har du möjlighet att bli en av de första som flyttar in i Rikshems nya 12 våningshus. Börja samla bopoäng redan idag!

I Djurängen, på vackra Bergagårdshöjden, bygger vi 95 nya hyreslägenheter i ett 12 våningar högt hus. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök i storlekarna 27-75 kvadratmeter. Byggnationen av huset är påbörjad och den första inflyttningen beräknas ske i februari 2022.

Under huset kommer det att finns ett parkeringsgarage samt lägenhetsförråd som du enkelt kommer att kunna nå genom att ta hissen direkt ned.

Moderna och yteffektiva lägenheter på Bergagårdsvägen 16

Lägenheterna har ljusa väggar och ekparkettgolv. Köken inreder vi funktionellt med ljust materialval samt förberett för diskmaskin och kan väljas som tillval. Badrummen har kakel och klinker samt är utrustade med kombimaskin alternativt tvättmaskin och torktumlare. Samtliga 2,- 3- och 4 rum och kök har balkong.

Fördelning av antal lägenheter:
1 rok (27 kvadratmeter) 12 stycken
2 rok (39,5 kvadratmeter): 35 stycken
3 rok (63 kvadratmeter): 36 stycken
4 rok (75 kvadratmeter): 12 stycken

Kommun
Kalmar
Område
Djurängen
Adress
Bergagårdsvägen 16
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-4 rum och kök
Boarea
27-75 kvm
Inflyttning
Februari 2022
95 nya bostäder

Om Djurängen

Djurängen är ett område som ligger ca 3 km norr om Kalmar centrum. Här bor du i ett barnvänligt lugnt grönområde med närhet till lekplats. I närheten finns nybyggda Djurängsskolan och Förskolan Djurängen. På cykelavstånd har du Norrlidsbadet och Värsnäs friluftsområde.

Här bor du på gångavstånd till Berga handelscentrum med bla mataffär, apotek, hälsocentral samt Skälby som har en omtyckt 4H-gård. Det är goda kommunikationer med buss, cykel och gångvägar i området.

I närheten hittar du även Hansa City med bland annat livsmedelsbutiker, IKEA, restauranger och en mängd butiker och för dig som är fotbollsintresserad ligger Guldfågeln Arena på promenadavstånd där du kan heja fram ”Smålands Stolthet” Kalmar FF.

Intresseanmälan lediga lägenheter, Bergagårdsvägen 16 i Kalmar

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för hyresrätterna, Bergagårdshöjden i Kalmar. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Jag har läst och uppfyller de generella kraven för att hyra lägenhet av Rikshem.

Personuppgiftsbehandling

Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

Är du intresserad av en lägenhet på Bergagårdshöjden

Har du frågor eller vill anmäla intresse så fyll i formuläret ovan eller kontakta oss på 010-70 99 200 alternativt info.kalmar@rikshem.se.

De nya lägenheterna publiceras på vår hemsida under hösten 2021, under Ledigt just nu.

Vem kan få en bostad?

För att hyra en lägenhet hos oss på Rikshem har vi vissa krav som du måste uppfylla. Två saker är att du måste ha en inkomst och ha fyllt 18 år. Här kan du läsa mer om vad som gäller.

Rikshems uthyrningspolicy

Rikshem i Kalmar

Rikshem har både studentlägenheter och vanliga hyresrätter och finns i ett flertal områden i Kalmar. Här hittar du nya, trevliga lägenheter i vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill.

Rikshem i Kalmar

Rikshem i Kalmar

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Kalmar är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.