Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Måbäret

I stadsdelen Snurrom bygger vi just nu 134 nya lägenheter i kvarteret Måbäret. Lägenheterna är ljusa och stilrena och ligger i en vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden. Planerad inflyttning är under vintern 2019.

Bostädernas storlek kommer att variera mellan 1 och 3 rum, med ett modernt och fullt utrustat kök som en gemensam nämnare. De flesta lägenheterna kommer att ha egen balkong eller uteplats och de bekväma och tillgängliga badrummen kommer att ha plats för tvättmaskin som går att välja till som tillval. Tvättstugor finns i varje hus.

Två "Plusrum" i form av övernattningsrum respektive studierum kommer att finnas i fastigheterna. Dessa bokas via bokningsportalen och ingår i hyran som en förlängning av bostaden.

Nära till det mesta

Du som bor i kvarteret Måbäret bor i en ny, modern stadsdel som är under utveckling. Området Snurrom binder samman Lindsdal med Kalmar. Här hittar du en vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill. Runt hörnet ligger Värsnäs friluftsområde med badplats, fina grillplatser samt vandrings- och mountainbikeleder. Alldeles bredvid ligger Kalmar Golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang.

Bussförbindelserna till Kalmar centrum är goda och det går även att smidigt cykla in på mindre än 30 minuter. Närmaste servicecentrum är Lindsdal och Berga centrum, här finns mataffärer, vårdcentral, apotek och skolor.

Lägenheterna i Måbäret

Kommun
Kalmar
Område
Snurrom
Adress
Malörtsvägen 7 och Värsnäsvägen 15
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Boarea
34-74 kvm
Inflyttning
Preliminär inflyttning i december 2019
134 nybyggda lägenheter

Vill du bo i våra nybyggda lägenheter?

De nya lägenheterna i Kalmar kommer att förmedlas via Rikshems egen bostadskö. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande i bostadskön. Registrera dig redan nu för att börja samla köpoäng. 

De nya lägenheterna kommer att publiceras på vår hemsida och öppnas för intresseanmälan under sommaren 2019.

I närheten

Rikshem i Kalmar

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Kalmar är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.