Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Nya lägenheter i centrala Norrköping

I centrala Norrköping vid korsningen Kungsgatan/ Kvarngatan bygger vi just nu ett helt nytt bostadskvarter. 101 hyresbostäder och 72 lägenheter i ett äldreboende fördelat på två hus kommer att stå klart till hösten 2021.

Hyresrättslägenheterna delas upp på de två husen och blandas, i ett av husen, med ett vårdboende. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök i storlekarna 34-102 kvadratmeter. Byggnationen av de två husen är påbörjad och beräknas stå färdig till hösten 2021

Ett garage med ca 120 parkeringsplatser kommer också att byggas under husen. Vill du ansöka om parkeringsplats i parkeringsgaraget Bergskvadraten så kontaktar du Securitas via länken: Ansök om garageplats

Lägenheterna i Bergskvadraten

Fördelning av antal lägenheter i Bergskvadraten:

1 rok (34,6-39,4 kvadratmeter) 29 stycken
2 rok (44,6-58,7 kvadratmeter): 31 stycken
3 rok (66,7-102,9 kvadratmeter): 39 stycken
4 rok (89,8 kvadratmeter): 2 stycken

Välkommen på digital visning av en 2:a i Bergskvadraten, klicka för att starta!

Kommun
Norrköping
Område
Kvarntorget
Boendeform
Hyresrätter, Samhällsfastighet
Antal rum
1-4
Boarea
35-103 kvm
Inflyttning
Hösten 2021
101 nybyggda lägenheter

Är du intresserad av en lägenhet i Norrköping?

De nya lägenheterna i Norrköping kommer att förmedlas via Rikshems webbplats men skicka gärna redan nu en intresseanmälan med hjälp av formuläret nedan så hör vi av oss med mer information.

Intresseanmälan kvarteret Bergskvadraten

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för hyresrätterna i kvarteret Bergskvadraten. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Personuppgiftsbehandling

Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående lägenheterna du anmäler intresse för. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

Kvarntorget i Norrköping

I kvarteret Kvarntorget byggs både hyresrätter, bostadsrätter och ett vårdboende. Området består av två kvarter och även den gamla industribyggnaden planeras att byggas om. Läs mer om projektet Kvarntorget

I närheten

 

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.