Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Lediga lägenheter i kvarteret Dörren i Norrköping

Inflyttning pågår i kvarteret Dörren. Nu har du möjlighet att bli en av de första som flyttar in i någon av de 132 moderna lägenheterna. Gör en intresseanmälan redan idag!

Nybyggda lägenheter i Hageby

Rikshem bygger nytt och vidareutvecklar stadsdelen Hageby i Norrköping. Det är faktiskt första gången på 50 år som det byggs nytt i stadsdelen. Fyra nya bostadshus med totalt 132 moderna och yteffektiva lägenheter på 1-3 rum och kök har byggts på Armeraregatan, längs med spårvagnen och bredvid Mirum Galleria. Byggnationen startade under hösten 2017 och de första hyresgästerna flyttade in i mars 2019.

Hyresrabatt för nya hyresgäster

Du som flyttar in i någon av våra nyproducerade lägenheter på Armeraregatan 3-5 samt 9-11 erbjuds nu en hyresrabatt under dina första sex månader. Erbjudandet gäller endast nya hyresgäster hos Rikshem, ej nuvarande som vill byta bostad hos oss.

Rabatten gäller för fyra olika lägenhetstyper på Armeraregatan 3-5 samt 9-11, och du hittar alla lediga lägenheter under Ledigt just nu

Lägenhetstyp Storlek Månadsrabatt
2 rum och kök 49 700 kr
2 rum och kök 66 915 kr
3 rum och kök 75 1100 kr
3 rum och kök 82 1100 kr

Söder om Norrköping nära många grönområden

Hageby är ett område som ligger söder om Norrköpings centrum. Här bor du i ett barnvänligt grönområde med närhet till lekplatser och Vrinneviskogen som erbjuder motionsspår och utegym. I närheten hittar du också Ensjön med badplats. Kommunikationerna är goda med spårvagn, buss, cykel och gångvägar. Söderleden ligger precis intill och ger snabb förbindelse med E4 och E22.

I närheten hittar du även Mirum Galleria med bland annat livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral, restauranger och en mängd butiker.

Nytt boende i Hageby

Våra nybyggda lägenheter i kvarteret Dörren är ljusa och de flesta har tillgång till uteplats eller balkong. Samtliga lägenheter har förberett utrymme för diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Kommun
Norrköping
Område
Hageby
Adress
Armeraregatan 1-11
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Inflyttning
De första hyresgästerna flyttade in i mars 2019
132 nya lägenheter

Är du intresserad av en lägenhet i kvarteret Dörren?

Anmäl intresse för Rikshems nyproducerade lägenheter redan idag på 010-70 99 200, via kontaktformuläret nedan eller info.norrkoping@rikshem.se. Inflyttning pågår. 

De nya lägenheterna publiceras på vår hemsida löpande, under Ledigt just nu.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna, bostadskön eller området!

Intresseanmälan kvarteret Dörren

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för hyresrätterna i kvarteret Dörren. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Personuppgiftsbehandling

Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.