Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Lediga lägenheter i kvarteret Dörren i Norrköping

Inflyttning pågår i kv. Dörren. Nu har du möjlighet att bli en av de första som flyttar in i någon av de 132 moderna lägenheterna. Gör en intresseanmälan redan idag!

Nybyggda lägenheter i Hageby

Rikshem bygger nytt och vidareutvecklar stadsdelen Hageby i Norrköping. Det är faktiskt första gången på 50 år som det byggs nytt i stadsdelen. Fyra nya bostadshus med totalt 132 moderna och yteffektiva lägenheter på 1-3 rum och kök har byggts på Armeraregatan, längs med spårvagnen och bredvid Mirum Galleria. Byggnationen startade under hösten 2017 och de första hyresgästerna flyttade in i mars 2019.

Söder om Norrköping nära många grönområden

Hageby är ett område som ligger söder om Norrköpings centrum. Här bor du i ett barnvänligt grönområde med närhet till lekplatser och Vrinneviskogen som erbjuder motionsspår och utegym. I närheten hittar du också Ensjön med badplats. Kommunikationerna är goda med spårvagn, buss, cykel och gångvägar. Söderleden ligger precis intill och ger snabb förbindelse med E4 och E22.

I närheten hittar du även Mirum Galleria med bland annat livsmedelsbutiker, bibliotek, vårdcentral, restauranger och en mängd butiker.

Nytt boende med tillgång till bil

Våra nybyggda lägenheter i kvarteret Dörren är ljusa och de flesta har tillgång till uteplats eller balkong. Samtliga lägenheter har förberett utrymme för diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Som en extra förmån har alla hyresgäster i våra lägenheter i kvarteret Dörren 5-års fritt medlemskap hos bilpoolen Sunfleet. En bilpool innebär att du bokar bilen när du behöver den och betalar endast för när du faktiskt använder den. Du slipper betala dyra pengar för att köpa en bil och behöver inte fundera på service, däckbyte, tvätt och andra måsten som ingår i bilägandet. Du hyr av bilpoolen i en timme eller så länge du vill.

När du flyttar in i din nya bostad i kvarteret Dörren kommer Sunfleet att ha poolbilar i området. På sunfleet.com kan du läsa mer om bilpoolen.

Kommun
Norrköping
Område
Hageby
Adress
Armeraregatan 1-11
Boendeform
Hyresrätter
Antal rum
1-3
Inflyttning
Första inflyttning beräknad till 1 mars 2019
132 nya lägenheter

Är du intresserad av en lägenhet i kvarteret Dörren?

Anmäl intresse för Rikshems nyproducerade lägenheter redan idag på 010-70 99 200, via kontaktformuläret nedan eller info.norrkoping@rikshem.se. Inflyttning pågår. 

De nya lägenheterna publiceras på vår hemsida löpande, under Ledigt just nu.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om lägenheterna, bostadskön eller området!

Intresseanmälan kvarteret Dörren

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för hyresrätterna i kvarteret Dörren. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer så att vi kan kontakta dig. Observera att intresseanmälan inte är bindande.

Personuppgiftsbehandling

Integritet är viktigt för oss. Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter. Undvik att skriva in personuppgifter kopplade till personnummer, brott, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i en fackförening, hälsa, en persons sexualliv eller sexuella läggning. Läs mer om personuppgiftsbehandling inom Rikshem på rikshem.se/dataskydd.

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.