Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Ektorp

Våra bostäder på Ektorpsgatan byggdes för cirka 50 år sedan och renoveras nu för att bli moderna, hållbara och stå sig även långt in i framtiden.

Med modernare lägenheter och fastigheter minskar vi vår negativa påverkan på miljön och skapar ett mer hållbart sätt att bo. Samtidigt som vi renoverar de gamla lägenheterna i huset skapar vi nya genom att bygga på huset ytterligare en våning.

Ett tryggare boende i Ektorp

Alla lägenheter får bland annat nya säkerhetsdörrar, nytt badrum med kakel och klinkers, ny ventilation och nytt kök. Vi monterar också ett nytt elektroniskt skalskydd på gemensamma utrymmen och sätter upp nya postboxar, och tvättstugorna renoveras och får elektroniska bokningstavlor. Det blir alltså både tryggare och modernare.

Byggnaden

Huset är byggt 1966 och har välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Idag finns det däremot få lägenheter om 2 rum och kök och efterfrågan på dessa lägenheter är stor. Vi kommer därför också att bygga till flera tvårumslägenheter i samband med renoveringen.

1/4 Kök och vardagsrum
2/4 Sovrum
3/4 Vardagsrum
4/4 Badrum/WC

Huset ligger högt beläget och från de övre våningarna är det en härlig utsikt över Norrköping. På gården finns lekplats för barnen.

Ektorp i Norrköping

Ektorp ligger cirka 2 km sydväst om centrum med närhet till stadens fotbollsarena Östgötaporten, Vrinnevisjukhuset och Vrinneviskogen där det finns motionsspår och utegym. Det är lugna, trygga områden med närservice, grönområden och bra kommunikationer in till centrum.

I närheten

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.