Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Ektorp

Våra bostäder på Ektorpsgatan byggdes för cirka 50 år sedan och är i behov av större renoveringar. Avloppsstammar, ventilation och vattenledningar behöver bytas ut. Dessutom behöver badrum, kök och tvättstugor förnyas.

Renoveringen gör vi för att ditt hem ska vara säkert, funktionellt och modernt. I samband med renoveringen minskar vi även vår negativa påverkan på miljön och skapar ett hållbarare sätt att bo. 

Ett tryggare boende i Ektorp

Alla lägenheter får bland annat nya säkerhetsdörrar, nytt badrum med kakel och klinkers, ny ventilation och nytt kök. Vi kommer även att installera ett nytt elektroniskt skalskydd på gemensamma utrymmen samt sätta upp nya postboxar. Tvättstugorna renoveras och får elektroniska bokningstavlor. Det blir alltså både tryggare och modernare.

Byggnaden

Huset är byggt 1966 och har välplanerade lägenheter i olika storlekar, från 1 rum och kök till 4 rum och kök. Idag finns det däremot få lägenheter om 2 rum och kök och efterfrågan på dessa lägenheter är stor. Vi kommer därför att bygga till flera tvårumslägenheter i samband med renoveringen.

Huset ligger högt beläget och från de övre våningarna är det en härlig utsikt över Norrköping. På gården finns lekplats för barnen.

Ektorp i Norrköping

Ektorp ligger cirka 2 km sydväst om centrum med närhet till stadens fotbollsarena Östgötaporten, Vrinnevisjukhuset och Vrinneviskogen där det bland annat finns motionsspår och utegym. Det är lugna, trygga områden med närservice och grönområden samt goda kommunikationer in till centrum.

I närheten

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.