Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Hyacinten

Tillväxten är stor i Östersund och behovet av bostäder ökar. För att kunna skapa fler bostäder handlar det delvis om att bygga nya områden men även att komplettera befintliga bostadsområden med fler bostäder.

Vi på Rikshem tittar på hur vi kan bidra på de orter vi finns samt hur vi kan utveckla våra bostadsområden framöver, med det gemensamma målet att skapa en attraktiv kommun med fungerande och trevliga boendemiljöer. 

I kvarteret Hyacinten erbjuder Rikshem bostäder på Grundläggargränd, Ängegatan och Brunflovägen. För att kunna erbjuda ytterligare bostäder i kvarteret planerar vi att skapa nya lägenheter på området genom att bygga 72 nya lägenheter fördelade på två bostadshus i fem våningar på Grundläggargränd. 

De nya fastigheterna kommer att byggas med trästomme och träfasad. Vi planerar även för solceller på taken, en bilpool för de boende samt laddstolpar för elbilar i området.

Start för byggnationen är planerad till mars 2019 och beräknad inflyttning i februari 2020.

I närheten

Rikshem i Östersund

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Östersund är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.