Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Västra Blombacka

I Västra Blombacka i  Södertälje påbörjade vi en renovering och tillbyggnation under oktober 2016. Totalt kommer 315 lägenheter att renoveras och 82 st nya lägenheter byggas på bottenplan i fastigheterna.

De befintliga lägenheterna renoveras med nytt kök, förberett för diskmaskin och nytt badrum förberett för tvättmaskin. Vi renoverar trapphus, installerar passersystem samt postboxar vid entrén. Förråden kommer att få förbättrad säkerhet, tvättstugornas ytskick renoveras och ett nytt bokningssystem installeras.

Renoveringen skapar ett tryggare och modernare boende för hyresgästerna men är även viktig för miljön och klimatpåverkan.

1/3 Blombacka kök
2/3 Blombacka sovrum
3/3 Blombacka badrum

Västra Blombacka i Södertälje

Västra Blombacka är ett trevligt barnvänligt område bestående av låghus med skyddade gårdar utan biltrafik och med generösa gräsytor.

Ett flertal lekplatser finns i området liksom närhet till fotbollsplan och motionsspår. Skog och strövområden finns inpå knuten. Närservice finns i området. Avstånd till centrum är ca 2 km.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.