Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Hagalund

Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att våra fastigheter är i gott skick för att ditt hem ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. På Hagalundsgatan 23-41 är såväl byggnader som lägenheter i behov av renovering och därför planerar vi nu för ett stambyte.

Vi planerar att utföra ett stambytet i samtliga lägenheter på Hagalundsgatan 23-41. Ett stambyte innebär att rör och ledningar som transporterar tappvatten och avloppsvatten till och från huset byts ut. I samband med stambytet kommer även badrum/WC att renoveras samt en ny blandare i köket att sättas in.

Tidplan för renoveringen

Under 2020 kommer vi att projektera och förbereda inför en planerad byggstart under sommaren 2021. Du som är hyresgäst hos oss kommer i god tid att får mer detaljerad information om renoveringen och vad den innebär för dig.

I närheten

Hagalund i Solna

På höjden med strålande utsikt både in mot stan och ut mot de norra förorterna reser sig Hagalund i Solna. Här finns våra ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet.

Solna huserar, bland mycket annat, multiarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Den stora och härliga Hagaparken ligger intill bostäderna, där du till exempel kan besöka Fjärilshuset eller utnyttja grönområdena för träning eller picknickar.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.