Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Kistaterrassen

I det nya bostadsområdet Kistahöjden norr om Stockholm har Rikshem byggt 111 st bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 11 mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan.

Lägenheterna består av 1-2 rum och kök om 31-47 kvadratmeter med genomgående hög standard och smarta lösningar. Här erbjuds stora sociala ytor med kök och vardagsrum i en halvt öppen planlösning.

Köket är genomtänkt med goda förvaringsmöjligheter och bänkskiva i granit som ger goda arbetsytor. Badrummen är helkaklade och egen kombitvättmaskin finnas. Husen ligger längst in på en lugn gata och det höga läget i området ger en trevlig utsikt.

1/3 Kistaterrassen vardagsrum.jpg
2/3 Kistaterrassen kök.jpg
3/3 Kistaterrassen badrum.jpg

Kistahöjden i Stockholm

Kistahöjden är ett nybyggt bostadsområde beläget på en skogsbeklädd höjd cirka 1 kilometer norr om Kista Centrum. I dagsläget utgörs bostäderna i området uteslutande av radhus, parhus och kedjehus, Brf Kistaterrassen är därför ett trevligt tillskott med sina yteffektiva lägenheter. Här bor man med direkt närhet till naturen.

Kommunikationerna i området är mycket goda. Närmaste busshållplats ligger endast ca 200 meter från husen och för den som föredrar tunnelbana är det några få minuters promenad till T-banestationen i Husby, där den blå linjen tar dig till T-centralen på endast 17 minuter. För den bilburne nås E4:an mycket enkelt, där man tar sig vidare in till city på 15 minuter och till Arlanda på 20 minuter med bil.

Rikshem i Stockholm

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Stockholm är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.