Telestaden

Med 3 000 blivande hem är Telestaden ett av Stockholms största bostadsprojekt. Här utvecklar vi tillsammans med IKANO Bostad en ny stadsdel mitt i det nya Farsta. 

På det kontorsområde i Farsta som en under lång tid tillhört Televerket kommer vi att utveckla Telestaden, en attraktiv levande stadsdel med såväl bostäder som närservice och arbetsplatser.

Farsta ska förändras och tusentals bostäder ska byggas. Mitt i det nya Farsta finns Telestaden, en ny stadsdel där Rikshem planerar att bygga 1 500 bostadsrätter och hyresrätter med planerad byggstart under 2018.

Telestaden i Farsta

Telestaden ligger några få minuters promenad från Drevvikens strand, pendeltåget och Farsta centrum. I centrum ansluter tunnelbanans gröna linje, medan bussförbindelserna finns i direkt anslutning till bostäderna.

Telestaden kommer att bli en levande stadsdel, där förskolor och skolor blandas med ett rikt kulturliv och handel. Läs mer om Telestaden på www.telestaden.se

Hyresrätter kommer att förmedlas av Bostadsförmedlingen i Stockholm.

Intresseanmälan Telestaden

Registrera dig i formuläret nedan för att göra din intresseanmälan för bostadsrätterna i Telestaden. Var noga med att uppge namn, e-postadress och telefonnummer.

Observera att intresseanmälan inte är bindande.

PUL-information
I samband med att du lämnar uppgifterna i formuläret nedan medger du att Rikshem behandlar personuppgifterna om dig enligt Personuppgiftslagen (PUL). Dina uppgifter kommer endast att användas av oss och våra partners för att vi ska kunna kontakta dig angående våra nybyggda lägenheter.

Frågor?

Har du frågor om projektet är du välkommen att kontakta:
Mats Söderberg, chef fastighetsutveckling