Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Trygga och trivsamma bostäder

Rikshems fastigheter på Holmvägen 4–20 i Upplands Väsby är i behov av en större renovering. Som långsiktig fastighetsägare är det vårt ansvar att ta hand om och se till att fastigheterna är i gott skick för att ditt hem även i fortsättningen ska vara funktionellt, tryggt och trivsamt. 

Lägenheterna kommer bland annat att få nya kök och badrum, nya fönster, nya ytskikt samt nya säkerhetsdörrar. Vi kommer även att byta vattenledningar, elinstallationer, ventilation och avloppsstammar för att skapa hållbara och trivsamma lägenheter. Samtidigt kommer vi genomgående att måla trapphus och sätta upp postboxar i anslutning till entrén.

Preliminär tidsplan för renoveringen

Vi planerar att påbörja renoveringen på Holmvägen 20 under kvartal 2, 2021. Vi kommer därefter att renovera en port per etapp. Renoveringen beräknas ta cirka två månader per port. Tidplanen är preliminär och är i dagsläget inte fastställd.

I närheten

Vilunda i Upplands Väsby

På Holmvägen bor du nära både naturen och Väsby Centrum som erbjuder restauranger och butiker. Till Upplands Väsby pendeltågsstation är det cirka 15 minuters promenad.

Vilunda är ett barnvänligt område, med nybyggda skolor i närheten. I området hittar du bland annat ett fräscht badhus med vattenrutschbanor för barnen.

Rikshem i Upplands Väsby

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Upplands Väsby är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Bostadsförmedlingen i Stockholm.