Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Kvadratsmarta studentlägenheter med närhet till city

I populära och citynära Kvarngärdet i Uppsala färdigställer vi just nu nya toppfräscha studentlägenheter med inflyttning från den första april 2022. Studentsången har vi valt att kalla huset, som kommer att rymma 231 kvadratsmarta studentlägenheter. Här vill vi skapa ett campusområde som inspirerar till utveckling. Lägenheterna har renoverats och nya har byggts ovanpå fastigheten.

Området Kvarngärdet är en av de kommundelar som utvecklas för att utvidga innerstaden. Infartsvägarna Råbyvägen och Vattholmavägen kommer att succesivt omvandlas till stadsgator för att bli mer attraktiva och moderna. Rikshem bygger nya bostäder samtidigt som de äldre husen totalrenoveras. 

1/3 Närhet till city och grönområden
2/3 Nyrenoverade kök i Kvarngärdet, exempelbild
3/3 Nyrenoverade vardagsrum i Kvarngärdet, exempelbild.

Studentsången

Fastigheten kommer att ha ettor, tvåor samt några enstaka treor. Alla lägenheter har nyrenoverade kök och badrum. Samtliga lägenheter har hög standard och är smakfullt inredda med moderna och stilrena materialval. Några av lägenheterna kommer att ha egen balkong med vacker utsikt över staden.

Kommun
Uppsala kommun
Område
Kvarngärdet
Adress
Kantorsgatan 2, 4, 6 och 8
Boendeform
Hyresrätter
Inflyttning
2022-04-01
Boendeform
Studentlägenheter
Antal våningar
6
231 lägenheter
I närheten

 

Området Kvarngärdet

Kvarngärdet ligger på promenadavstånd från centrala Uppsala med service, shopping, nöjesliv och kultur. Skolor och förskolor finns i området. Kommunikationerna är goda och i närområdet finns flera lekplatser, grönområden och flertalet livsmedelsbutiker. Du hittar Uppsala resecentrum på endast tio minuters promenadavstånd. Här finns bussar, pendel samt regionaltåg.

Lummiga parker och grönområden finns nära tillhands. Kapellgärdesparken intill har ett varierat utbud med skateboardpark, boule, lekplats och utegym.

Rikshems erbjuder i Kvarngärdet mestadels hyresrätter men även studentlägenheter och ungdomslägenheter.

Intresserad av våra studenbostäder?

Lägenheterna förmedlas via Uppsala bostadsförmedling. Registrera dig och ansök idag.

Lediga bostäder Uppsala Bostadsförmedling