Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Dombron köper fastigheten Lagern 6 i Stockholm och flyttar sitt huvudkontor dit

okt 15, 2010 09:57 - Pressmeddelande

Bostadsaktiebolaget Dombron köper fastigheten Lagern 6 på Olof Palmes gata 27/Vasagatan 52 och flyttar sitt huvudkontor dit. Även Dombrons kontor i Uppsala flyttar till egen fastighet. De nya lägena nära två centralstationer kommer att bidra till miljövänligt resande mellan kontoren.

Dombron köper fastigheten Lagern 6 i Stockholm på Olof Palmesgata 27/Vasagatan 52 vid Norra Bantorget. Säljare är Niam AB och affären genomförs via en bolagsaffär. Total area är 2 876 kvm, varav kontor 2 163 kvm, butiker 341 kvm, lager 110 kvm, övrigt 262 kvm. En del av fastigheten blir nu Dombrons nya huvudkontor.

– Fastigheten har ett mycket bra läge nära Norra Bantorget och Stockholms centralstation, säger Jan-Erik Höjvall, VD Dombron. Läget gör det dessutom möjligt för oss att enkelt och miljövänligt resa med tåg mellan kontoren i Stockholm och Uppsala.

– Vi är dessutom övertygade om att hyrorna i city kommer att stiga betydligt, säger Jan-Erik Höjvall. Kontor med goda citylägen efterfrågas alltmer vilket gör detta till en bra fastighet att äga.
I Uppsala flyttar Dombron till en egen fastighet i Sivia Torg. Läget mellan Resecentrum och Vaksala Torg underlättar för kunder att enkelt hitta dit samtidigt som Dombrons båda kontor binds samman på ett bra sätt.

Inflyttning för båda kontoren planeras ske före årsskiftet.
 
För mer information kontakta: 
Jan-Erik Höjvall
Vd, Dombron
Tel: 070-553 80 04
E-post: jan-erik.hojvall@dombron.se

Thomas Bergström
Kommunikationsansvarig, Dombron
Tel: 0709-68 15 14
E-post: thomas.bergstrom@dombron.se

Dokument

PDF (pdf)