Rikshem i Halmstad - samhällsfastigheter och lägenheter

Halmstad är en fantastisk stad att bo och leva i. Här är Rikshem en etablerad fastighetsägare av samhällsfastigheter. Under de senaste åren har vi dessutom kompletterat beståndet med nybyggda lägenheter i bra lägen. 

Den 16 oktober 2020 togs de första spadtagen för Rikshems allra första hyresrätter i Halmstad. Sammanlagt 359 nya lägenheter fördelade på tre byggprojekt i staden.

Nybyggda lägenheter i Västra Förstaden!

I det nya centrala bostadsområdet Västra Förstaden har Rikshem byggt 175 nya hyresrätter. I fastigheten Bonden, som ligger i ett av Halmstads mest attraktiva lägen, har Rikshem nu inflyttningsklara lägenheter. 

Lediga lägenheter i centrala Halmstad

Nu finns lediga lägenheter på 1 till 4 rum och kök, mellan 27 och 106 kvadratmeter. I lägenhetsväljaren nedan får du en överblick av hela projektet Bonden. Här kan du klicka dig runt bland lediga lägenheter och göra en intresseanmälan. Om du inte redan står i Rikshems bostadskö behöver du först registrera dig som bostadssökande. ​

Ställ dig i bostadskö och börja samla bopoäng

Så fort du har registrerat dig i Rikshems bostadskö på Mina sidor börjar du samla bopoäng. Du kan då söka bland våra lediga lägenheter i Halmstad och anmäla ditt intresse för intressanta bostäder. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor.

Rikshems samhällsfastigheter i Halmstad

I Halmstad har Rikshem en stort antal samhällsfastigheter. Rikshem äger och förvaltar fastigheterna medan Halmstad kommun ansvarar för den verksamhet som de bedriver i respektive fastighet, exempelvis äldreboende, äldrelägenheter eller förskola.

Rikshems områden i Halmstad

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Samhällsfastigheter

Vi erbjuder samhällsfastigheter anpassade för verksamheternas behov och arbetar nära kunderna, såväl kommuner som privata aktörer.

Din samarbetspartner för samhällsfastigheter

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Lediga lägenheter just nu

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Lediga lägenheter just nu

Rikshem i Halmstad

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Halmstad är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.