Halmstad_Fyllinge_Vy Mot Vast

Rikshem i Halmstad

Halmstad är en hamnstad i södra Halland med närhet till både hav och långa stränder. Genom staden rinner ån Nissan. I Halmstad är Rikshem en etablerad fastighetsägare av samhällsfastigheter. Under de senaste åren har vi kompletterat beståndet med nybyggda lägenheter i bra lägen. 

I oktober 2020 togs de första spadtagen för Rikshems allra första hyresrätter i Halmstad. Sammanlagt har det byggt 359 nya lägenheter fördelade på tre byggprojekt och områden i staden.

I det nya centrala bostadsområdet Västra Förstaden har Rikshem byggt 175 nya hyresrätter och i Fyllinge 92 hyresrätter. I Västra Förstaden, som ligger i ett av Halmstads mest attraktiva lägen, flyttade de första hyresgästerna in hösten 2023. 

Lediga hyreslägenheter i Halmstad

Vill du bo i Halmstad? Här finns lägenheter på 1 till 4 rum och kök, mellan 27 och 106 kvadratmeter. I lägenhetsväljaren nedan får du en överblick av våra lägenheter. De finns både i Halmstad centrum och i Fyllinge, som ligger lite utanför stadskärnan. Här kan du klicka dig runt bland lediga lägenheter och göra en intresseanmälan. Om du inte redan står i Rikshems bostadskö behöver du först registrera dig som bostadssökande. ​

Ställ dig i bostadskö och börja samla bopoäng

Så fort du har registrerat dig i Rikshems bostadskö på Mina sidor börjar du samla bopoäng. Du kan då söka bland våra lediga lägenheter i Halmstad och anmäla ditt intresse för intressanta bostäder. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Rikshems samhällsfastigheter i Halmstad

I Halmstad har Rikshem ett stort antal samhällsfastigheter, som Rikshem äger och förvaltar. Halmstad kommun ansvarar för den verksamhet som bedrivs i respektive fastighet, exempelvis äldreboende eller förskola.

Rikshems områden i Halmstad

Kontakta Rikshem i Halmstad

Kristinehedsvägen 27
302 44 Halmstad

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdag klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.halmstad@rikshem.se

Halmstad_Fyllinge (1)