Kalmar Centrum 4

Välkommen till Rikshem i Kalmar

Kalmar är en vacker och historisk stad med mycket att erbjuda.. Här bor du med närhet till både havet och bron över till Öland. I Kalmar har Rikshem såväl studentbostäder som vanliga hyresrätter, både i centrala Kalmar och i ytterområdena. Under olika faser i livet har du behov av olika typer av hem. Rikshem är en fastighetsägare som erbjuder bostäder för alla åldrar och livssituationer, från studenter till familjer.

Önskar du hyra lägenhet i Kalmar? Våra lediga lägenheter i Kalmar hittar du under Ledigt just nu här på vår sajt. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du vara registrerad som bostadssökande på Mina sidor. Där har du även möjlighet att prenumerera på lediga lägenheter i just det område du är intresserad av. Registrera dig redan nu för att börja samla bopoäng. 

Stå i bostadskön är gratis

Vi har en egen bostadskö som är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Du registrerar dig enkelt under Registrera dig på Mina sidor. Du får en poäng per dag från och med den dagen du registrerar dig. Har du varit registrerad hos oss i ett år har du samlat på dig 365 poäng, så registrera dig redan i dag för att börja samla poäng. Som bostadssökande kan du sedan anmäla intresse för våra lediga lägenheter i Kalmar.

Rikshem har bostäder i följande områden i Kalmar

Klicka för att läsa mer om respektive område:

Har du frågor om uthyrningen av våra bostäder i Kalmar är du välkommen att kontakta oss, via kundtjänst eller direkt till vårt lokala kontor.

Några tips för att öka dina chanser att hitta en lägenhet hos Rikshem

  • Registrera dig i bostadskön så snart som möjligt för att samla poäng.
  • Prenumerera på lediga lägenheter och anmäl intresse när bostäder blir lediga.
  • Komplettera din profil på Mina sidor så att vi enkelt kan komma i kontakt med dig. 
  • Var beredd att flytta snabbt om du hittar en lägenhet som du vill ha.

Vi önskar dig lycka till med din bostadsjakt! 

Kontakta Rikshem i Kalmar

Norra vägen 37
392 34 Kalmar

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.kalmar@rikshem.se

Kalmar Centrum 2