Ställ dig i Rikshems bostadskö i Kalmar

Under olika faser i livet har du behov av olika typer av hem. Rikshem vill vara en fastighetsägare som kan erbjuda dig ett bra boende genom hela livet och har både studentbostäder och vanliga hyresrätter i Kalmar.

Gratis bostadskö

Vi har en egen bostadskö som är gratis och öppen för alla som fyllt 18 år. Du registrerar dig enkelt under mina sidor. Registrera dig redan idag för att samla köpoäng. Som bostadssökande kan du sedan anmäla intresse för våra lediga lägenheter i Kalmar.

Är du intresserad av att hyra lägenhet i Kalmar?

Lägenheterna i Kalmar förmedlas under Ledigt just nu. För att kunna söka våra lediga lägenheter behöver du registrera dig som sökande på Mina sidor. Registrera dig gärna redan nu för att börja samla poäng.  

Områden i Kalmar

Rikshem har både studentlägenheter och vanliga hyresrätter och finns i ett flertal områden i Kalmar. Vårt senaste tillskott är området Snurrom som binder samman Lindsdal med Kalmar. Här hittar du nya, trevliga lägenheter i vacker och naturnära omgivning med skogen och havet intill. Vi finns även i Smedby och i Kalmar centrum.

Kalmar

Rikshems områden i Kalmar

Bergagårdsvägen 16

Nyproducerade lägenheter med kanske Kalmars bästa utsikt I Djurängen, på vackra Bergagårdshöjden har vi byggt 95 nya hyreslägenheter i ett 12 våningar högt hus. Lägenheterna är fördelade på 1-4 rum och kök i storlekarna 27-75 kvadratmeter.  Funger...

Bergagårdsvägen 16

Rikshems bostadskö

Registrera dig i bostadskön på Mina sidor. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Registrera dig idag – ju förr desto bättre!

Studentbostäder

Studentbostäder är möjliga att hyra för dig som är heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Våra studentbostäder finns i Uppsala, Upplands Väsby, Västerås, Luleå, Kalmar och Malmö.

Studentbostäder

Måbäret

I stadsdelen Snurrom har vi 134 nybyggda lägenheter i kvarteret Måbäret. Lägenheterna är ljusa och stilrena och ligger i en vacker miljö med bekvämt avstånd till trivsamma strövområden.

Måbäret

 

Rikshem i Kalmar

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Kalmar är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.