Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Rikshem i Norrköping

Vi har hyreslägenheter runt om i Norrköping, från
centrala pulsen i centrum till närområden med det bästa från natur och sjö. Registrera dig i Rikshems kostnadsfria bostadskö och sök bland lediga lägenheter.

Lediga lägenheter i Hageby och Ektorp

I Norrköping har Rikshem både nyproducerade och nyrenoverade hyreslägenheter. Bland annat i områdena Hageby och Ektorp. Logga in på Mina sidor och anmäl ditt intresse.

Hyr lägenhet i Norrköping

Vill du hyra en lägenhet i Norrköping? Registrera dig som bostadssökande på Mina sidor och sök ditt framtida boende. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Registrera dig redan idag! 

Rikshems bostadsområden i Norrköping

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Lediga lägenheter just nu

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Lediga lägenheter just nu

Inflyttning pågår

I centrala Norrköping vid korsningen Kungsgatan/Kvarngatan har Rikshem byggt ett helt nytt bostadskvarter. 101 hyresbostäder och 72 lägenheter i ett äldreboende fördelat på två hus.

Inflyttning pågår

Lediga lägenheter i Hageby, Norrköping

Nu kan du flytta in i Rikshem nybyggda lägenheter i Hageby, Norrköping. Det är fyra nya bostadshus med totalt 132 moderna och yteffektiva lägenheter på 1-3 rum och kök. Välkommen till kvarteret Dörren.

Lediga lägenheter i Hageby, Norrköping

Rikshem i Norrköping

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Norrköping är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.