Idrottsgatan 32 74 MG 1635

Norrköping Ektorp

Stadsdelen Ektorp ligger centralt i Norrköping, endast mellan en och två kilometer sydväst om centrum. Det här är ett lugnt, tryggt område med närservice, skola, grönområden och goda kommunikationer. I Ektorp har Rikshem hyreslägenheter i fastigheter som är äldre, renoverade eller helt nybyggda.

Stadsdelen Ektorp är ett omtyckt och barnvänligt område i närheten av Norrköpings centrum. Området är uppskattat för sitt läge med både grönska och det korta avståndet till cityn. Området byggdes till största delen under 1960-talet, och här i den centrala delen av Norrköping erbjuder Rikshem lägenheter. I vårt bestånd finns hyreslägenheter i olika storlekar, från ett rum och kök till fem rum och kök. Lägenheterna är inrymda i olika typer av fastigheter. En del av våra fastigheter är äldre, andra är renoverade eller helt nybyggda.

Hyra lägenhet och bo i Ektorp

Bostadsområdet Ektorp ligger knappt två kilometer sydväst om Norrköpings centrum. I närområdet finns mycket av det som behövs i vardagen: service, livsmedelsbutiker, restaurang och kafé. Förskola, grundskola och vårdcentral finns på gångavstånd i området. Här har du också närhet till stadens fotbollsarena Östgötaporten och till Vrinnevisjukhuset. Kommunikationerna till och från Ektorp är goda. I området finns flera busslinjer och spårvagnen som snabbt och bekvämt tar dig in till stan.

Upplevelser i området

I omgivningarna kring Ektorp finns flera lekplatser och fina grönområden. Du bor dessutom i närheten av naturreservatet Vrinneviskogen som är ett populärt strövområde för boende i och utanför Norrköping. Vrinneviskogen liknas inte sällan vid en grön oas där du kan njuta av skogspromenader, träna i motionsspår och på utegym. Här i naturreservatet finns också den så kallade upplevelsestigen, uppskattad av stora och små. Upplevelsestigen är anpassad och därmed tillgänglig för alla.

 • Idrottsgatan 32-74

  Idrottsgatan 32-74

  Linjen 2
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1965
  Antal våningar
  3
  Antal lägenheter
  158
  Lägenhetsstorlek
  1:or med kokvrå - 5 rum och kök

  Parkering/garage finns att hyra.

 • Ektorpsgatan 26-46

  Ektorpsgatan 26-46

  Planen 4
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1966
  Antal våningar
  6
  Antal lägenheter
  326
  Lägenhetsstorlek
  1:or med kokvrå - 5 rum och kök

  Balkong finns.
  Garageplats finns att hyra.

 • Ektorpsgatan 22-24

  Ektorpsgatan 22-24

  Planen 4
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  2020
  Antal våningar
  4
  Antal lägenheter
  100
  Lägenhetsstorlek
  1-3 rum och kök

  Balkong finns.
  Garageplats finns att hyra.