Störningar i vår telefoni

Vi har för närvarande tekniska problem med vår telefoni och det kan därför vara svårt att komma fram i vår växel. Vi arbetar på att lösa detta snarast.
Malmö_Skansen 3

Bo hos Rikshem i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och en expansiv stad med närhet till både Danmark och kontinenten. Här bor du med både havet och storstadspulsen inpå knuten. Malmö erbjuder en härlig mix av människor, kultur och miljöer.  Är du på väg att flytta till Malmö eller letar du en ny lägenhet? Ställ dig kö till våra lägenheter via den regionala bostadskön Boplats Syd.

Söker du din första lägenhet i Malmö? Är ni på väg att flytta ihop eller väntar ni tillskott i familjen? Olika typer av boenden och storlekar på lägenheter behövs inom samma område för att göra det möjligt att byta bostad när livet förändras. Rikshem förvaltar och tar hand om både hus och människor.

Bo i ungdomslägenhet i Malmö

För att underlätta för ungdomar att komma in på bostadsmarknaden erbjuder vi ungdomslägenheter. Du måste vara mellan 18 och 25 år för att kunna söka en lägenhet, men det finns inte någon åldersgräns för hur länge du får bo kvar.

Är du intresserad av en ungdomslägenhet i Malmö vänder du dig till Boplats Syd. Läs mer om Rikshems ungdomslägenheter här.

Hitta en studentbostad i Malmö

En studentbostad är möjlig att hyra för dig som är heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Rikshem har studentbostäder i Malmö som hyrs ut och förmedlas via Boplats syd.

Rikshems bostadsområden i Malmö

Kontakta Rikshem i Malmö

Idrottsgatan 47 A
216 16 Limhamn

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.malmo@rikshem.se

Malmö_Skansen