Bo i lägenhet, ungdomslägenhet eller studentbostad - i Malmö

Är du på väg att flytta till Malmö eller letar du en ny lägenhet? Här bor du i en expansiv stad med närhet till kontinenten. Malmö erbjuder en härlig mix av människor, kultur och miljöer. 

Lägenhet i Malmö

Söker du din första lägenhet? Är ni på väg att flytta ihop eller väntar ni tillskott i familjen? Olika typer av boenden och storlekar på lägenheter behövs inom samma område för att göra det möjligt att kunna byta bostad när livet förändras. Rikshem förvaltar och tar hand om både hus och människor.

Vill du hyra lägenhet av Rikshem i Malmö?

Våra lägenheter i Malmö hyrs ut via den regionala bostadskön Boplats Syd. Här hittar du Rikshems lediga lägenheter.

Lediga lägenheter i Malmö

Bo i ungdomslägenhet i Malmö

För att underlätta för ungdomar att komma in på bostadsmarknaden erbjuder vi ungdomslägenheter. Du måste vara mellan 18 och 25 år för att kunna söka en lägenhet, men det finns inte någon åldersgräns för hur länge du får bo kvar.

Är du intresserad av en ungdomslägenhet i Malmö vänder du dig till Boplats Syd. Läs mer om Rikshems ungdomslägenheter här

Hitta en studentbostad i Malmö

En studentbostad är möjlig att hyra för dig som är heltidsstuderande på universitet, högskola eller motsvarande. Rikshem har studentbostäder i Malmö som hyrs ut och förmedlas via Boplats syd.

Rikshems bostadsområden i Malmö

Rikshems första nyproduktionsprojekt i Malmö

I Malmös centrala stadsdel Sorgenfri hittar du Rikshems första nyproduktionsprojekt i staden. Hållbarhet är ledordet för dessa 260 moderna och bekväma bostäder

Rikshems första nyproduktionsprojekt i Malmö

Boplats Syd

Den regionala bostadskön Boplats Syd förmedlar Rikshems lägenheter i Malmö. Registrera dig i deras bostadskö för att göra intresseanmälningar till lediga lägenheter.

Gå till Boplats Syd

Rikshem i Malmö

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Malmö är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Boplats Syd.