Malmö Västra Sorgenfri

Västra Sorgenfri är ett av Malmös mest populära områden med kaféer, butiker, restauranger och närhet till stadens liv och rörelse. Alldeles inpå knuten finner du S:t Knuts torg och Karlskronaplan, som är en uppskattad plats under sommaren när hela torget blir till en enda stor uteservering.

Ett stenkast från bostaden finner du charmiga Folkets park där kulturhuset Moriskan ligger, vars byggnad liknar ett palats från sagorna om Tusen och en natt. Här finns uteserveringar, minigolf, ett spännande terrarium, ett stort torg med aktiviteter för barn och på vintern omvandlas plaskdammen till en isbana för skridskoåkning.

Kommunikationerna till centrum är goda tack vare både stadsbussar, regionbussar samt citytunneln vid Triangeln. Den promenadsugne kan också enkelt ta sig in till city eller Möllevångstorget till fots.

Våra hyreslägenheter i Västra Sorgenfri förmedlas via Boplats Syd. För att titta närmre på och söka lediga lägenheter, besök www.boplatssyd.se

  • Industrigatan, Nobelvägen

    Brönnestad 1, Brönnestad 2, Protokollet 1 Hyresrätter
    Hiss
    Nej

Rikshem i Malmö

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Malmö är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Boplats Syd.