Störningar i vår telefoni

Vi har för närvarande tekniska problem med vår telefoni och det kan därför vara svårt att komma fram i vår växel. Vi arbetar på att lösa detta snarast.
Exteriör 1

Malmö Västra Sorgenfri

Västra Sorgenfri är ett av Malmös mest populära områden med kaféer, butiker, restauranger och närhet till stadens liv och rörelse. Alldeles inpå knuten ligger S:t Knuts torg och Karlskronaplan. Det är en uppskattad plats under sommaren när hela torget blir till en enda stor uteservering.

Ett stenkast från bostaden finner du charmiga Folkets park där kulturhuset Moriskan ligger. Byggnaden liknar ett palats från sagorna om Tusen och en natt. Här finns uteserveringar, minigolf och ett spännande terrarium. På det stora torget arrangeras aktiviteter för barn och på vintern omvandlas dammen till en isbana för skridskoåkning.

Bo i stadsdelen Västra Sorgenfri

Kommunikationerna till centrum är goda tack vare stadsbussar, regionbussar samt citytunneln vid Triangeln. Den promenadsugne kan enkelt ta sig in till city eller Möllevångstorget till fots.

Våra hyreslägenheter i Västra Sorgenfri förmedlas via Boplats Syd. För att titta närmre på och söka lediga lägenheter, besök www.boplatssyd.se

 • Industrigatan, Nobelvägen

  Industrigatan, Nobelvägen

  Brönnestad 1, Brönnestad 2, Protokollet 1
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  2023
  Antal våningar
  6
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  260

  Inflyttning under kvartal 2 2024.
  Uthyrning av lägenheterna påbörjas under hösten 2023.