Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Möt våra medarbetare

Här berättar några av våra medarbetare om sina tjänster; hur det är att jobba på Rikshem, hur de fått sitt jobb och vad som driver dem i deras arbete. 

Trainee 2020/2021

I rollen som trainee får man ta mycket ansvar och arbeta med uppgifter som är viktiga för företaget. Det är ett otroligt varierat jobb och man får se olika delar av företaget och lära känna olika kollegor över hela landet.

Läs mer om Amanda

Fastighetsförvaltare

Som förvaltare är man involverad i många delar inom företaget som till exempel fastighetsförvaltning, hyresgästkontakt, platsbesök, projekt och affärsanalys.

Läs mer om Mohammed

Uthyrare

Jag gillar fastighetsbranschen och har arbetat med uthyrning under flera år. Jag sökte mig till Rikshem då jag tyckte det var ett spännande företag med mycket utveckling.

Läs mer Jeanette

Fastighetstekniker

Det är jag som är först ut på plats när något felanmäls och jag som får ta beslutet ifall felet är enkelt avhjälpt eller om en expert måste ringas in.

Läs mer om Magnus

Affärsutvecklare

Inom hela Rikshem finns många intressanta projekt att engagera sig i och möjlighet att ta ansvar för både arbetsuppgifter och min tid under traineeprogrammet.

Läs mer om Erik

Fastighetsförvaltare

Utveckling driver mig, vilket gör att jag trivs i ett företag som Rikshem. Att jobba i ett stort fastighetsbolag som kan erbjuda människor ett tryggt hem känns betydelsefullt.

Läs mer om Susanne

Gruppchef Förvaltning

Rikshem har ett stort förtroende för sina traineer och låter dem direkt ta stort eget ansvar. Halvvägs in i programmet fick jag en förvaltartjänst och nu är jag gruppchef för förvaltning.

Läs mer om Kristian