Rikshem i Västerås

Välkommen till Rikshem och kanske ett steg närmare ett nytt boende i Västerås. Vi finns bland annat i Västerås nyaste bostadsområden vid Mälaren och bygger just nu 252 nya hyreslägenheter i den expanderande stadsdelen Eriksborg.

Registrera dig för lediga lägenheter i Västerås

Så fort du har registrerat dig hos oss kan du börja söka efter lediga lägenheter i Västerås. Registreringen är gratis och du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor

Nya hyreslägenheter i Vedbo

I augusti 2021 tog Rikshem och I am Home första spadtaget för starten av byggandet av totalt 252 nya hyreslägenheter i  Eriksborg, cirka fem kilometer nordväst om centrala Västerås. Det blir sex byggnader på fyra våningar och lägenheter om 1–4 rum och kök. Lär mer om projektet Vedbo i Västerås

Trygga bostadsområden
Den nya lekplatsen i Pettersberg i Västerås är mer än en plats för barn – det är en knutpunkt och samlingsplats för alla i området. Med Rikshems lek- och belysningsprojekt har tryggheten och gemenskapen ökat i området.

Lägenheter i olika områden

I området Lillåudden erbjuder vi ett Mälarnära boende i moderna hyresrätter och med centrala Västerås precis runt knuten. På Öster Mälarstrand har en helt ny stadsdel med ett av Västerås bästa lägen vuxit fram. Här har stort fokus lagts på god arkitektur och klimatsmarta lösningar.

Det finns lägenheter om 1-4 rum och kök, majoriteten av lägenheterna är dock tvåor och treor. De är modernt inredda i vitt och ekparkett och många av lägenheterna har utsikt över Mälaren. Se lediga lägenheter i Västerås just nu 

Rikshems bostadsområden i Västerås

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Lediga lägenheter just nu

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Lediga lägenheter just nu

Vanliga frågor

Här har vi sammanställt de vanligaste frågorna med svar. Om du inte hittar svaret på din fråga här är du välkommen att kontakta oss.

Sök efter din fråga här

 

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.