Oster Malarstrand Västerås

Rikshem i Västerås

Västerås är en av Sveriges äldsta städer och ligger vid Mälarens norra strand. Närheten till Stockholm gör att staden växer. Många vill bo i det lugnare Västerås och pendlar till sina jobb. Rikshem har bostäder i både centrala Västerås som i stadens utkanter.

Vi finns bland annat i Västerås nyaste bostadsområden vid Mälaren. I den expanderande stadsdelen Eriksborg, cirka fem kilometer nordväst om centrum, har vi byggt 252 nya hyreslägenheter. I början av 2023 flyttade de första hyresgästerna in. Läs mer om de nybyggda lägenheterna här.

Hyra lägenhet i Västerås olika områden

I området Lillåudden erbjuder vi ett Mälarnära boende i moderna hyresrätter och med centrala Västerås precis runt knuten. På Öster Mälarstrand har en helt ny stadsdel med ett av Västerås bästa lägen vuxit fram. Här har stort fokus lagts på god arkitektur och klimatsmarta lösningar.

Rikshem har lägenheter om 1-4 rum och kök. Majoriteten av lägenheterna är dock tvåor och treor. De är modernt inredda i vitt och med ekparkett. Många av lägenheterna har utsikt över Mälaren. Se lediga lägenheter i Västerås just nu 

Rikshems bostadsområden i Västerås

Kontakta Rikshem i Västerås

Sigurdsgatan 21
721 30 Västerås

Besökstider tisdagar kl 9.00-12.00 och torsdagar klockan 13.00-16.00.

Tel: 010-70 99 200

E-post: info.vasteras@rikshem.se

Lillaudden Västerås