Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Pettersberg

Pettersberg ligger högt beläget strax väster om Västerås centrum. Området byggdes främst under 1960-talet och innehåller blandad bebyggelse med hyres- och bostadsrätter samt ett mindre antal villor.

Vi erbjuder totalrenoverade hyreslägenheter på Jakobsgatan i storlekarna 1 rum och kök till 5 rum och kök. Från våra lägenheter högst upp i höghusen har man en fantastisk utsikt över Västerås.

I Pettersbergs centrum finns en välsorterad ICA-butik, pizzeria och några butiker. På cykelavstånd finns Djäkneberget, Västerås populära picknickplats med minigolf, dansbana, stor lekplats och restaurang med härlig utsikt över Västerås centrum. Vallby friluftsmuseum och Rocklunda friluftsområde finns också på cykelavstånd. I området finns ett elljusspår.

Avstånd till city är 2-2.5 km.
Buss nr 4 går till city på 10 minuter.

 • Jakobsgatan 47-99

  Jakobsgatan 47-99

  Urberget 1 Hyresrätter
  Byggnadsår
  1965
  Antal våningar
  3 och 7
  Hiss
  Nej
  Antal lägenheter
  354
  Lägenhetsstorlek
  1-5 rum och kök

  Kallgarage och parkeringsplats med och utan el finns att hyra via Rikshems bostadskö. Besöksparkering med betalautomat finns.

  Tv-kabelnät är installerat, ComHems grundutbud ingår i hyran.

  Bredband via ComHem/stadsnät, boende tecknar själv avtal.

Rikshem i Västerås

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Västerås är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.