Här börjar bostadskön i Umeå

Välkommen till Rikshem och kanske ett steg närmare ditt framtida boende i Umeå. För oavsett om du aktivt letar lägenhet att hyra idag, eller kommer göra det någon gång i framtiden, har du kommit rätt.

Stort utbud av hyresrätter

Vi är ett av de största privata fastighetsbolagen i Umeå med ett stort utbud av hyresrätter. Att registrera dig hos oss och samla poäng är en liten insats men kan leda till en hel del, som nyckeln till ditt nästa boende. Vad väntar du på?

Lägenheter i Umeå

Vi är en av de största hyresvärdarna i Umeå. Så fort du har registrerat dig hos oss kan du börja söka efter lediga lägenheter. Registreringen är gratis och du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor

Se lediga lägenheter i Umeå just nu

Rikshems bostadsområden i Umeå

 

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Din intresseanmälan måste uppdateras var sjätte månad, detta görs automatiskt när du loggar in på Mina sidor.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Lediga lägenheter just nu

De lägenheter som är lediga för uthyrning publiceras här på vår webbplats. Lägenheterna fördelas efter kötid bland dem som anmält intresse för den aktuella bostaden och som uppfyller de kriterierna som anges i vår uthyrningspolicy.

Lediga lägenheter just nu

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem

Byggstart för 103 hyresrätter i Umeå

Byggprojektet omfattar två byggnader med sju respektive åtta våningar. Totalt byggs 103 nya hyresrätter om 1–3 rum och kök, mellan 31 och 65 kvadratmeter. Annette Frumerie, vd på Rikshem, Hans Lindberg, Kommunstyrelsens ordförande i Umeå (s) och Pethe...

Byggstart för 103 hyresrätter i Umeå

 

Rikshem i Umeå

Vid frågor om våra områden eller lägenheter i Umeå är du välkommen att kontakta oss. För lediga lägenheter se Ledigt just nu.