Rikshem i Storstockholm

I Storstockholm har Rikshem fastigheter utspridda över hela området. Från Södertälje kommun till Sigtuna kommun.

Beståndet består nästan till hälften av samhällsfastigheter, främst i de södra delarna och särskilt i Nacka. Bostadsfastigheterna erbjuder ett stort antal lägenheter samtidigt som vi strävar efter att bygga mer i Stockholmsområdet. I Södertälje byggs cirka 130 nya lägenheter och på flera ställen pågår renovering och uppgradering av äldre fastigheter.

Rikshems områden i Storstockholm

Lediga lägenheter i Storstockholm

Rikshems lediga lägenheter i Stockholm, Södertälje, Sigtuna, Märsta och Upplands Väsby hyrs ut via Stockholms bostadsförmedling.

Lediga lägenheter i Storstockholm

Lägenheter i "Blåkulla", Solna

De blå höghusen i Hagalund kallas i folkmun för Blåkulla. Här har Rikshem ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet. Många lägenheter har fri utsikt mot Haga-Brunnsviken eller in mot Stockholm. Läs mer om Rikshems lägenheter i Solna.

Rikshems bostäder på Hagalundsgatan hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm 

Samhällsfastigheter i Nacka

Rikshem äger och förvaltar fastigheterna medan hyresgästen ansvarar för den verksamhet som bedrivs i respektive fastighet, exempelvis äldreboende, förskolor eller skolor. Läs mer om Rikshems fastigheter i Nacka.

Förskolor och skolor

Bra förskolor och skolor bidrar till att boende vill bo kvar i ett område. Genom att utveckla skolmiljöerna kan fler elever få möjlighet att lyckas i skolan.

Seniorboende i Segeltorp - Huddinge

Alldeles intill Långsjön i Kråkvik ligger vårt seniorboende Långsjöbo. Rikshem erbjuder 63 trivsamma lägenheter med handikappanpassade badrum och god tillgänglighet. Det här är ett boende för dig som vill ha lite mer. Här har du tillgång till sällskapsrum, gemensamt kök, gym och bastu. Läs mer om seniorboendet Långsjöbo

Telestaden

Med 2 000 blivande hem är Telestaden ett av Stockholms största bostadsprojekt. Här utvecklar vi tillsammans med IKANO Bostad en ny stadsdel mitt i det nya Farsta.

Telestaden

Kistaterrassen

I det nya bostadsområdet Kistahöjden norr om Stockholm har Rikshem byggt 111 st bostadsrättslägenheter. Lägenheterna är fördelade på 11 mindre tvåvåningshus placerade längs Heklagatan.

Kistaterrassen