Solna Hagalund 2

Hagalund i Solna

Med strålande utsikt mot stan och ut mot de norra förorterna reser sig Hagalund i Solna. Här på höjden finns ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet.

De blå höghusen i Hagalund kallas i folkmun för Blåkulla. Här har Rikshem ljusa och välplanerade lägenheter med en utsikt som slår det mesta i Stockholms närhet. Många lägenheter har fri utsikt mot Haga-Brunnsviken eller in mot Stockholm. 

Rikshems bostäder på Hagalundsgatan hyrs ut via Bostadsförmedlingen i Stockholm 

Hyra lägenhet och bo i Hagalund

I Solna har du nära till allt. Här finns multiarenan Friends Arena och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. På promenadavstånd från bostäderna ligger härliga Hagaparken. Hagaparken är omåttligt populär bland Solnabor och besökare från när och fjärran. Här kan du besöka Fjärilshuset och Koppartälten eller ha picknick i det gröna. Det finns cykel- och promenadstråk i skogen och längs Mälarens vatten. 

 • Hagalundsgatan 19, 23-31, 35-41

  Hagalundsgatan 19, 23-31, 35-41

  Nordan 21, 23, 25
  Hyresrätter
  Byggnadsår
  1971
  Antal våningar
  13
  Hiss
  Ja
  Antal lägenheter
  442
  Lägenhetsstorlek
  1-5 rum och kök

  Området är utrustat med ett passersystem. Passersystemet har läsare vid samtliga entréer, tvättstugor och vid in- och utfarterna till garagen.

  Balkong finns till de flesta lägenheter och kabel-tv är installerat i alla lägenheter. Miljöhus finns på gården. En hyresgästlokal finns att hyra för hyresgäster på Hagalundsgatan 27.