Jobba hos oss

Vill du växa med ett av de snabbast expanderande företagen i fastighetsbranschen?

Vi är stolta över att ha korta beslutsvägar och en dynamisk arbetsmiljö. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Som ett värderingsstyrt bolag arbetar vi efter värdeorden pålitlighet, utveckling och långsiktighet. På Rikshem tar vi både ett stort socialt ansvar och ansvar för miljön. Rikshem kännetecknas av att vi tror och litar på våra medarbetare, och vågar låta medarbetare testa. Det bidrar till att vi har ett starkt medarbetarengagemang och att våra medarbetare utvecklas.

I undersökningar har vi röstats fram till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i branschen. Kanske tack vare att vi har en organisation som fortsätter att utvecklas och expandera, och de karriärmöjligheter som finns hos oss.

För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas och mår bra. Därför satsar vi bland annat på kompetensutveckling och friskvård.

Enligt en undersökning från Fastighetsvärlden 2016 är Rikshem ett av åtta helt jämställda fastighetsbolag. Vi strävar efter ökad mångfald och i våra rekryteringar söker vi medarbetare som kan bidra med nya perspektiv och värdesätter olikheter.