Jobba hos oss

Vill du växa med ett av de snabbast expanderande företagen i fastighetsbranschen?

Vi är stolta över att ha korta beslutsvägar och en dynamisk arbetsmiljö. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Drivande, Närvarande, Ansvarstagande

Som ett värderingsstyrt bolag arbetar vi efter DNA som består av värdeorden Drivande, Närvarande och Ansvarstagande. På Rikshem tar vi både ett stort socialt ansvar och ansvar för miljön.

Rikshem kännetecknas av att vi tror och litar på våra medarbetare, och vågar låta medarbetare testa. Det bidrar till att vi har ett starkt medarbetarengagemang och en organisation som fortsätter att utvecklas och expandera.

För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas och mår bra. Därför satsar vi bland annat på kompetensutveckling och friskvård.

Vi kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang

Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Vi erbjuder dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang

Vi strävar efter ökad mångfald och i våra rekryteringar söker vi medarbetare som kan bidra med nya perspektiv och värdesätter olikheter.

Lediga tjänster

Du som söker jobb hos Rikshem gör det via vår karriärsida. Här annonserar vi de tjänster du kan söka just nu. Hittar du inte någon tjänst som passar dig för tillfället är du välkommen att göra en spontanansökan.

Karriärsida

Möt våra medarbetare

Att fortsätta på Rikshem efter min traineetjänst, kändes rätt eftersom jag såg vilka möjligheter och chans till utveckling det finns som anställd här.

Möt våra medarbetare

Uthyrare

Jag gillar fastighetsbranschen och har arbetat med uthyrning under flera år. Jag sökte mig till Rikshem då jag tyckte det var ett spännande företag med mycket utveckling.

Läs mer Jeanette