Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Jobba hos oss

Vill du växa med ett av de snabbast expanderande företagen i fastighetsbranschen?

Vi är stolta över att ha korta beslutsvägar och en dynamisk arbetsmiljö. Trots att vi är ett stort företag, är Rikshem fortfarande så pass litet att du som anställd har stora möjligheter att påverka och göra skillnad.

Drivande, Närvarande, Ansvarstagande

Som ett värderingsstyrt bolag arbetar vi efter vårt DNA som består av värdeorden drivande, närvarande och ansvarstagande. På Rikshem tar vi både ett stort socialt ansvar och ansvar för miljön.

Rikshem kännetecknas av att vi tror och litar på våra medarbetare, och vågar låta medarbetare testa. Det bidrar till att vi har ett starkt medarbetarengagemang och att våra medarbetare utvecklas.

I undersökningar har vi röstats fram till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i branschen. Kanske tack vare att vi har en organisation som fortsätter att utvecklas och expandera, och de karriärmöjligheter som finns hos oss.

För oss är det viktigt att våra medarbetare utvecklas och mår bra. Därför satsar vi bland annat på kompetensutveckling och friskvård.

Rikshem - ett jämställt fastighetsbolag

Enligt en undersökning från Fastighetsvärlden 2016 är Rikshem ett av åtta helt jämställda fastighetsbolag. Vi strävar efter ökad mångfald och i våra rekryteringar söker vi medarbetare som kan bidra med nya perspektiv och värdesätter olikheter.

Lediga tjänster

Du som söker jobb hos Rikshem gör det via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Här utannonserar vi de tjänster du kan söka just nu. Finns det inte någon tjänst som passar dig för tillfället är du välkommen att göra en spontanansökan genom att anmäla dig till vår kandidatbank.

Lediga tjänster

Möt våra medarbetare

Att fortsätta på Rikshem efter min traineetjänst, kändes rätt eftersom jag såg vilka möjligheter och chans till utveckling det finns som anställd här.

Möt våra medarbetare