Rikshem i Luleå

Genom ett helhetsperspektiv utvecklar Rikshem långsiktigt hållbara områden i Luleå. Våra lägenheter i Luleå förmedlas via vår egen kostnadsfria bostadskö. Registreringen är gratis och du ansluter dig snabbt och enkelt på Mina sidor

Hyr lägenhet i Luleå

Vill du hyra en lägenhet i Luleå? Registrera dig som bostadssökande på Mina sidor och sök ditt framtida boende. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år. Registrera dig redan idag! 

Hyr kontorslokal i Luleå

I Luleå har Rikshem, förutom bostäder och samhällsfastigheter, även kontorslokaler. Lediga lokaler publiceras här på webbplatsen under Lediga lokaler. Lokalerna ligger oftast i anslutning till våra bostadshus och passar mindre verksamheter.

Lediga lokaler

Vi har Inget kösystem för lediga lokaler utan det är den verksamhet som är lämpligast för den aktuella lokalen får ett erbjudande.

Lediga lokaler i Luleå

Samhällsfastigheter

På ett flertal platser runt om i Luleå har vi ett antal stöd- och vårdboenden. Våra vårdboenden ligger i områden som är lugna och naturnära. Här bor du med närhet till grönområden, kommunikationer och butiker. Platserna till dessa boenden förmedlas av Luleå kommun.

Rikshems bostadsområden i Luleå

I Luleå behöver du inte välja mellan citypuls och natur eftersom du enkelt kan ta dig nästan överallt med cykel eller lokaltrafik.

Rikshem utvecklar stadsdelen Kronan

I stadsdelen Kronan utvecklar Luleå kommun en ny modern och centrumnära stadsdel med blandade boendeformer. Rikshem planerar att uppföra närmare 400 lägenheter i den del som kallas Kulturbyn

Registrera dig som bostadssökande

För att söka bostad hos Rikshem behöver du registrera dig som sökande hos oss. Registreringen är gratis och öppen för alla som fyllt 16 år.

Anmäl dig som bostadssökande på Mina Sidor

Hur går det till?

Här finns en guide om hur det går till att söka bostad hos Rikshem - från registrering och samlande av bopoäng till signerandet av hyreskontraktet.

Så här söker du bostad hos Rikshem