Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Sommarjobba hos Rikshem

Rikshem vill ge unga möjligheten att komma ut i arbetslivet och satsar därför på sommarjobb i olika former. 

Tillsammans med lokala samarbetspartners erbjuder vi på Rikshem sommarjobb för ett antal ungdomar på de flesta orter där Rikshem har bostäder. På några orter erbjuder vi sommarjobb i perioder löpande under hela sommaren och på andra orter erbjuder vi sommarjobb endast i början av sommaren.

Vill du sommarjobba hos oss? 

Som sommarjobbare hos oss kommer du i första hand att jobba med utomhusskötsel av Rikshems gårdar. Det innebär till exempel att rensa ogräs, kratta, sopa, klippa buskar, plocka skräp, måla och göra det lilla extra i utemiljön kring fastigheterna.

Nu har ansökningstiden gått ut för årets sommarjobb. Under våren kontaktar vi dig som gått vidare till intervju via e-post, glöm därför inte att titta i din e-post regelbundet.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss på sommarjobb@rikshem.se 

Rikshem erbjuder sommarjobb sedan 2011 

Projektet att anställa unga för sommarjobb initierades 2011. Antalet sommarjobbare har ökat snabbt från starten 2012 då vi anställde 36 sommarjobbare till sommaren 2018 då vi anställde över 150 sommarjobbare i våra områden. Under 2018 erbjöd vi sommarjobb i I år erbjuds sommarjobb i Uppsala, Västerås, Helsingborg, Norrköping, Nyköping, Östersund, Luleå, Umeå, Södertälje och Storstockholm.

Lyssna på våra tidigare sommarjobbare när de berättar om arbetet i våra områden.