Praktik och uppsats

För oss är det självklart att ta samhällsansvar genom att erbjuda studerande möjligheten till praktikplatser och examensarbete.

Vill du praktisera hos oss är du såklart välkommen att höra av dig. Din praktikansökan behandlar vi lättast om du uppger vad du studerar, vilken tidsperiod praktiken förväntas pågå och vilka orter du kan tänka dig att praktisera på. Skicka gärna med ditt CV i ansökan.

Du som vill söka en praktikplats eller har en idé om examensarbete du skulle vilja skriva hos oss på Rikshem, skicka gärna ett mejl till oss där du beskriver din utbildning, din bakgrund, och din eventuella idé för examensarbete. Våra ortsansvariga kommer undersöka om möjlighet finns att ta emot dig.

Skicka in ansökan om praktik eller examensarbete.

Omtanke om våra hyresgäster

Vår vision är att göra skillnad i utvecklingen av det goda samhället. Även små insatser i det dagliga kan ge långsiktiga förtjänster.

Omtanke om våra hyresgäster

Företagsfakta

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår affärsidé är att långsiktigt och hållbart äga, utveckla och förvalta våra bostäder och samhällsfastigheter.

Läs mer om Rikshem