Rikshem.se använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse. Jag vill läsa mer.

Praktik och uppsats

För oss är det självklart att ta samhällsansvar genom att erbjuda studerande möjligheten till praktikplatser och examensarbete.

Vill du praktisera hos oss är du såklart välkommen att höra av dig. Din praktikansökan behandlar vi lättast om du uppger vad du studerar, vilken tidsperiod praktiken förväntas pågå och vilka orter du kan tänka dig att praktisera på. Skicka gärna med ditt CV i ansökan.

Du som vill söka en praktikplats eller har en idé om examensarbete du skulle vilja skriva hos oss på Rikshem, skicka gärna ett mejl till oss där du beskriver din utbildning, din bakgrund, och din eventuella idé för examensarbete. Våra ortsansvariga kommer undersöka om möjlighet finns att ta emot dig.

Skicka in ansökan om praktik eller examensarbete.

Omtanke om våra hyresgäster

Rikshem vill aktivt bidra till en god samhällsutveckling på de orter där vi har verksamhet. Vi vill minimera utanförskap för att på sikt skapa tryggare bostadsområden och har därför ett stort fokus på ungdomar som bor i våra områden.

Omtanke om våra hyresgäster

Företagsfakta

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår affärsidé är att långsiktigt och hållbart äga, utveckla och förvalta våra bostäder och samhällsfastigheter.

Företagsfakta