Praktik och uppsats

För oss är det självklart att ta samhällsansvar genom att erbjuda studerande möjligheten till praktikplatser och examensarbete.

Vill du praktisera hos oss är du såklart välkommen att höra av dig. Din praktikansökan behandlar vi lättast om du uppger vad du studerar, vilken tidsperiod praktiken förväntas pågå och vilka orter du kan tänka dig att praktisera på. Skicka gärna med ditt CV i ansökan.

Du som vill söka en praktikplats eller har en idé om examensarbete du skulle vilja skriva hos oss på Rikshem, skicka gärna ett mejl till oss där du beskriver din utbildning, din bakgrund, och din eventuella idé för examensarbete. Våra ortsansvariga kommer undersöka om möjlighet finns att ta emot dig.

Skicka in ansökan om praktik eller examensarbete.

Hållbarhet för våra kunder

Att våra kunder är nöjda med oss, vår produkt och vår service är en grundsten i vår affär. En stabil och lojal hyresgäst är vår bästa kund.

Hållbarhet för våra kunder

Företagsfakta

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vår affärsidé är att långsiktigt och hållbart äga, utveckla och förvalta våra bostäder och samhällsfastigheter.

Läs mer om Rikshem